Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emrah bassani neden aldik, ve neden oynatmadan simdi tazminat odeyip gonderecegiz? bu serefsizler daha nekadar soyacak Galatasarayi?
goz gore gore kullaniliyor Galatasaray, bu pisliklere dur demenin tek yolu klube bir kurus fayda saglamamak. ben eskiden her yil en az 3 forma alirdim. son 3 yildir bir forma bile almadim.

bi daha forma almam, bu pisliklerin ceplerini dolduracak 0,00001% katkimda olsa asla!!

Allahindan bulsunlar, ahmet calika 4,5 m euro verecek dunyada kac takim var?

komisyon almak icin yapilan transferler:
- serdar 4,5 (kariyeri sakatliklarla dolu)
- eren 4,5 (sozlesmesi bitecekti 6 ay sonra)
- ahmet calik 4,5 ( 3-6 arasi verilir )
- cavanda 1,8 (trazonspor taminat verip yollacakti)
- tolga 3 (kendisine 2,5m euro. besiktas alsaydi 600-1 arasi alirdi ve seve seve evet derdi)
- donk 2,5 ( sozlesmesine 6 ay kala)

iyi bakin, unal aysala laf atan yaRAAtikin transferlerine? en zararlisini kim yapti?

unal aysal aldigi amrabat, dzemali,olcan ve tarik disinda kac isimden zarar ettik? ve bunlardan en azindan biraz para kazandik
sneijder,melo,muslera,elmander vesaire gibi adamlar geldi. bu dursun simdiye kadar takima hangi yildiizi kazandirdi

Birde neden son donemde tepkiler azaldi, takim iyi gidiyor diyemi? 3.luk iyimi, avrupada yokken. eger 6, sirada olsaydik taraftarin tepkisi farkli olurdu ama bunuda gormek lazim. taratarinda vizyonu dustu- yada basaksehir yerine fenevbache lider olsa tepkimiz farklimi olurdu. nedense onlarda kotu, yani tepkide dogal olarak az

Kulübün 4 bir yanını kan emici yaratıklar sarmış, yediğiniz komisyonlar haram zıkkım olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alınabilecek forma çıkmıyor ki alalım zaten. Transfere gerek yok ki.

Kulüp 2013 yazından bu yana çok kötü yönetiliyor. Yapılan 10 transferin 9'u leş.

aklima kotu seyler gelmeye devam ediyor malesef. kasitli olarak mi yapiliyor bu transferler? klubu iflasa getirip riva ve floryayi satmak.
kim bilir dursun ve sulalesi o gunu nasil bekliyordur. en az 50-100 m tl dursun ve diger liseliler paylasir.

dursunun gercek yuzu
jews-suck-money.webp

Son düzenleme:
emrah bassani neden aldik, ve neden oynatmadan simdi tazminat odeyip gonderecegiz? bu serefsizler daha nekadar soyacak Galatasarayi?
goz gore gore kullaniliyor Galatasaray, bu pisliklere dur demenin tek yolu klube bir kurus fayda saglamamak. ben eskiden her yil en az 3 forma alirdim. son 3 yildir bir forma bile almadim.

bi daha forma almam, bu pisliklerin ceplerini dolduracak 0,00001% katkimda olsa asla!!

Allahindan bulsunlar, ahmet calika 4,5 m euro verecek dunyada kac takim var?

komisyon almak icin yapilan transferler:
- serdar 4,5 (kariyeri sakatliklarla dolu)
- eren 4,5 (sozlesmesi bitecekti 6 ay sonra)
- ahmet calik 4,5 ( 3-6 arasi verilir )
- cavanda 1,8 (trazonspor taminat verip yollacakti)
- tolga 3 (kendisine 2,5m euro. besiktas alsaydi 600-1 arasi alirdi ve seve seve evet derdi)
- donk 2,5 ( sozlesmesine 6 ay kala)

iyi bakin, unal aysala laf atan yaRAAtikin transferlerine? en zararlisini kim yapti?

unal aysal aldigi amrabat, dzemali,olcan ve tarik disinda kac isimden zarar ettik? ve bunlardan en azindan biraz para kazandik
sneijder,melo,muslera,elmander vesaire gibi adamlar geldi. bu dursun simdiye kadar takima hangi yildiizi kazandirdi

Birde neden son donemde tepkiler azaldi, takim iyi gidiyor diyemi? 3.luk iyimi, avrupada yokken. eger 6, sirada olsaydik taraftarin tepkisi farkli olurdu ama bunuda gormek lazim. taratarinda vizyonu dustu- yada basaksehir yerine fenevbache lider olsa tepkimiz farklimi olurdu. nedense onlarda kotu, yani tepkide dogal olarak az

unal aysal aldigi amrabat, dzemali,olcan ve tarik disinda kac isimden zarar ettik?

Aklima ilk gelenler Hajrovic, Salih Dursun, Veysel Sari, Yekta, Yigit Gökoglan, Sercan Yildirim, Dany, Cris, Burdisso, Koray, Umut Gündogan, Ontivero, Erman Kilic

Bunlari Dursun Özbek almadi.

Ciddi bir sikinti var Transferlerde.
Dursun Özbek olsun Ünal Aysal olsun fark etmiyor.

yukari tukursem biyik, asagi tukursem sakal gibi oldu bu . ama kotunun iyisi varsa oda unal aysaldir.
- sampiyonlar ligiinde sen hayatinda kac defa ceyrek final gorursun? veysel gibi yerli oyuncularin transferi yerli sinirindan olmasiydi
- bugun fener ve besiktas bize laf atarken, Galatasaray bir durus sergiliyormu? dursun sayesinde vizyon ve itibarimiz kaldimi? elalem neresiyle bize guluyor biliyormusun?
- Galatasaray baskani unal aysal aziz yildirim ve tff gibi Galatasaray dusmanlarini gereken cevaplari hic esirgedimi, Galatasarayi iyi bir bicimde temsil ettimi, etti. ya dursun?
- suan muslera ve sneidjer olmasa hamza doneminde sampiyon olabilirmiydik? bu iki oyuncu o saydigiin isimlerin zararlarini kapatti ve elde ettigimiz gelirleri bi dusun.
- drogba ve sneijder gibi yildiz isimler kac kez gorebilirsin sari kirmizi forma altinda yada real madridi bu donemde 4.gol aramayi hic dusunebilirmisin

unal aysal aldigi amrabat, dzemali,olcan ve tarik disinda kac isimden zarar ettik?

Aklima ilk gelenler Hajrovic, Salih Dursun, Veysel Sari, Yekta, Yigit Gökoglan, Sercan Yildirim, Dany, Cris, Burdisso, Koray, Umut Gündogan, Ontivero, Erman Kilic

Bunlari Dursun Özbek almadi.

Ciddi bir sikinti var Transferlerde.
Dursun Özbek olsun Ünal Aysal olsun fark etmiyor.

yukari tukursem biyik, asagi tukursem sakal gibi oldu bu . ama kotunun iyisi varsa oda unal aysaldir.
- sampiyonlar ligiinde sen hayatinda kac defa ceyrek final gorursun? veysel gibi yerli oyuncularin transferi yerli sinirindan olmasiydi
- bugun fener ve besiktas bize laf atarken, Galatasaray bir durus sergiliyormu? dursun sayesinde vizyon ve itibarimiz kaldimi? elalem neresiyle bize guluyor biliyormusun?
- Galatasaray baskani unal aysal aziz yildirim ve tff gibi Galatasaray dusmanlarini gereken cevaplari hic esirgedimi, Galatasarayi iyi bir bicimde temsil ettimi, etti. ya dursun?
- suan muslera ve sneidjer olmasa hamza doneminde sampiyon olabilirmiydik? bu iki oyuncu o saydigiin isimlerin zararlarini kapatti ve elde ettigimiz gelirleri bi dusun.
- drogba ve sneijder gibi yildiz isimler kac kez gorebilirsin sari kirmizi forma altinda yada real madridi bu donemde 4.gol aramayi hic dusunebilirmisin

Sana katiliyorum 100%.

Hatalari her Baskan yapdi. Kötünün iyisidir Ünal Aysal. Belkide en iyi Baskanimizdi.

Yaziklar olsun o Fatih Terim & Ünal Aysal Kavgasina.
Alip basimizi gidecekken hep daha kötüye gittik.
Birde biliyorum sinirlama vardi. Ama sinirlama varken, Endogan, Hajrovic Transferleri cok berbatti. Sneijder Drogba harikaydi.

Ünal Aysal Transferde 30 % Basari sagladi.
Dursun Özbek 5 % Basari sagliyor.

Fark bu. Yani Ikiside kötü Transferler yapdi. Simdi hepsini topla. Dursun ve Ünal Baskanlarin yapdigi yanlis Transferleri topla.
Bunlar en az 50-60 Milyon zarar yapar. 0 Katki ile.

Bu 50-60 Milyon ile Sneijder, Drogba klasinda oyuncu alsaydik neler olurdu kim bilir. Bunu ne Mancini, Prandelli nede Hamzaoglu döneminde yapabildik.

Sürekli yanlis Teknik Direktör secimi, TFF ile kavgalar, Yönetim ici kavgalar bizi buraya getirdi.

Juve Rinconu satın alma opsiyonu ile kiralamış

Dzemaili + 3-4m avro ödeyip Rinconu takımımıza kazandırsaydık keşke

ulAn son yıllarda o kadar transfer fırsatı kaçırdık ki inanılacak gibi değil

Kahrolası Aziz bile bizden daha akıllı işler yapıyor.

Son düzenleme:
Juve Rinconu satın alma opsiyonu ile kiralamış

Dzemaili + 3-4m avro ödeyip Rinconu takımımıza kazandırsaydık keşke

ulAn son yıllarda o kadar transfer fırsatı kaçırdık ki inanılacak gibi değil

Kahrolası Aziz bile bizden daha akıllı işler yapıyor.
Rincon bizde is yapmaz De Jong'dan bile daha defansif ayagi top yapmayan oyuncu. Juve alternatif olarak rotasyonlu maclarda defansa yardim etsin cöpcatanlik yapsin diye almistir. Hücum oynayan bi takimda asla as oyuncu olamaz Rincon. Ben daha teknigimdir.

Rincon bizde is yapmaz De Jong'dan bile daha defansif ayagi top yapmayan oyuncu. Juve alternatif olarak rotasyonlu maclarda defansa yardim etsin cöpcatanlik yapsin diye almistir. Hücum oynayan bi takimda asla as oyuncu olamaz Rincon. Ben daha teknigimdir.

Tekniği limitli ama sert ve defansif anlamda De Jong'dan daha iyi

Şahsen gelseydi bizde başarılı olabileceğini düşünüyorum

Tekniği limitli ama sert ve defansif anlamda De Jong'dan daha iyi

Şahsen gelseydi bizde başarılı olabileceğini düşünüyorum
Bizde hücum anlaminda katki yapmayan stoperler bile elestirilir. Rincon'un basarili olmasi imkansiz. Hamburg döneminden taniyorum. Italya'da defansif yön önemli oldugu icin görevini cok iyi yapiyor.

herkes teknik direktör değişikliğinden umudu kesti galiba :)

Franck Kessie'yi Chelsea, Manchester United ve Liverpool istiyor, Chelsea 25m teklif etmis ama atalanta teklifi reddetti

Biz mi Kessie'yi alacagiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt