Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fcd2b49388fa91be59364dd6c931c187.png

Gamaspor

Birisi de ahmet'i alsa yada ilhan baskan 4'den asagi inmezse de iyi olur

Chedjou sonra yok ben gitmek istemiyorum dicek, ve Galatasaray 2,5 ekstra ödemek zorunda kalcak ve sonucta hemen 4 verilmis gibi kötü gözükmez taraftara

Inter bize Stefan Jovetic'i kiralamaz mi arkadas forvet icin? 90 dk bile süre alamadi, hic oynatilmiyor kendisi. Sakat fln degil ayrica.

Valla son yillarin en iyi transferlerinden olur. Sadece kiralik.

Kural iyi oldu zira kayıtlı 40-45 oyuncu bulunabiliyordu kulüplerde şimdi en azından 28 oluyor diğerleri sözleşme fesih edilip şutlanıyor, önemli olan o 28 kişiyi verimli kullanabilmek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

40-45 hala mümkün. Sadece lisans çıakrtılamıyor bildiğim kadarıyla. Bana göre Galatasaray parasını 23 kişiye göre bölmeli. Yıllık ortalama 2 milyon kazansa bu 23 kişi 46 milyon eder ki bunun altına inmek, çıkmaktan daha kolay normalde. Kalan 5 kişiyi de alt yapıdan toparlamak lazım. Gerek yok o kadar para vermeye. Benim tecrübeme göre kompakt kadrolar daha verimli oluyor. City'nin bir ara 50 oyuncusu vardı bir işe yaramıyordu. barca 15 kişiyle hem ligin hem CL'nin tozunu atıyordu. 96-200 döneminde bizim akdro neredeyse 13-14 kişiyle dönüyordu.

65 milyon maaş bütçesini tutturamamak büyük saçmalık aslında. 28 oyuncunun ortalama 2.5 milyon kazanıyor olması inanılmaz bir enayilik.

Hadi BJK, sende Ahmet Calik i al.

2 ay sonra hepiniz Ekici için ağlarsınız burada :)

Ekici kötü topçu değil aynı Serdar Aziz gibi belki Ahmet Çalık gibi Nuri Şahin gibi ama bizim ihtiyacımız olan bir oyuncu değil.
Zaten alternatif olabilecek Nigel,Tolga var bizde bunlardan daha kötü bir adamı napak ? Aynı şekilde elinde Semih,Koray,Serdar,Hakan gibi vasat topçular varken Ahmet Çalık'ı almak istemek gibi.

Anlatamıyoruz herhalde mesele Ekici'nin iyi olması değil.. Ekici'ye ihttiyacımız olup olmadığı. Ekici klasik tek yönlü bir adam. 10 numara dışında da pek oynamaz. Sneijder ve Josue varken ne yapacağız bu adamı?

Selçuk yerine düşünenler varsa ya Ekici'yi izlememiş ya da Galatasaray'ı. Bizim çıtkırıldım adama ihtiyacımız yok artık. Kız takımları bile daha sert bizden.

Hoş Ekici de öyle ahım şahım bir adam da değil.

Ekici kötü topçu değil aynı Serdar Aziz gibi belki Ahmet Çalık gibi Nuri Şahin gibi ama bizim ihtiyacımız olan bir oyuncu değil.
Zaten alternatif olabilecek Nigel,Tolga var bizde bunlardan daha kötü bir adamı napak ? Aynı şekilde elinde Semih,Koray,Serdar,Hakan gibi vasat topçular varken Ahmet Çalık'ı almak istemek gibi.

Maç kazandıran oyuncu benim için her zaman özeldir. 8-10 Oynar,B.Münih altyapılı, Neredeyse bedava bonservis, 26 yaşında.

Eğer iyi oynarsa Selçuk'u daha rahat yollardık. Nuri'yi istemem mesela. Maç kazandırmaz,Sürekli sakat ve sistem oyuncusu. Bize uymaz.

28 kişilik kadro işi de ayrı saçmalık. Normal şartlarda 23 kişi yeter de artar bile. Kalabalık kadrolar daha verimsiz oluyor bence. Özellikle bizim takımlarda ritim önemli. 23 kişilik ideal kadro kuracaksın. Geri kalan 5 kişiyi altyapıdan rastgele tamamlayacaksın.

Galatasaray'ın kadrosuna girmek, transfer olmak öyle kolay olmamalı. Az ama verimli transfer işini bir beceremedik.

her sey dahil 24 yeter bence kuru kalabalik yapmaya gerek yok. zaten okadar oyuncu oynatabilen kimse yok.

3 kaleci
4 bek
4 stoper
5 orta saha
8 hücumcu

yetmez mi?

Aşk şiiri gibi olmuş
Sevdiğini yerin dibine sokar ya çaktırmadan
Tebrikler Adnan Hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt