Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuna ben de düşüncelerimi yazacaktım ama yazmadan konu amacından saptı, bir süre kilitledim ama açar açmaz gene birbirinize laf attınız

Siz konu içeriğine uygun yorum yapın ben kilitlersem o zaman istediğinizi söyleyin

Sizi uyarmama rağmen şuan burada da aynı tartışma sürüyor

Hatayı biraz kendinizde arayın
s
Yahu hatayi direk olarak sende fln aramiyorum. Dikkat edin sadece her konuyu dagitmasinlar. Hep ayni isimler.

Hakanin actigi konuya ve nefis onerisine istinaden ,konuya dusuncelerimi iceren destekleyici 1 post birakmak istedim ama konu kilitlenmis :/

Son 3 yilda forumca cok isteyip alamadigimiz oyunculardan bir kadro yapalim

Once bunlari listeleyelim
Muenier
Delaney
Vida

Benim su an aklima gelenler

Bu arada Bundesliga'ya olan ilgim malum. Oradan bir oyuncu önereceksem bu Freiburg'lu Grifo olur. Kanat ve 10 numara tarzı bir adam ki çok kaliteli. Geöen sene Denizli'nin istediği Benitez konuşulurken de gündeme getirmiştim. o zaman Benitez için konuşulan paranın 4'te 1'ine alınıyordu. Şimdi ise 4-5 milyon civarı deniyor. Keşke alabilsek.

Bu arada Çağlar Söyüncü de Bundeliga'da beklenenin üzerinde performans gösteren Freiburg'da 14 maç oynadı ki bu çok başarılı bir rakam. Umarım artık Milli Takım'da asıl oynaması gereken stoper oynar. Hata yapacaksa bu çocuk yapsın.

Ikili tartismalara girip konu disina cikanlar, gereksiz yere birini baskasina benzetmeye (baska uyesin gibi vs.) son verelim artik. Bu uyariyi ciddiye almayanlari konudan en az 1 gun uzak tutacagiz.

Fransa milli takımlarında iyiydi, onun dışında fazla bi halta yaramadı

Arsenal 3 kere kiraladı

3 kere etkili olamadı

En son League One takima kiralandı sanırım

Geçmiş transfer nöbeti zamanı çok istenmişti, hatırlıyorum

Yazık olmuş , ama daha 23 yaşında belki 2-3 seneye eski haline dönebilir

yine su durumda en mantikli secenek Oumar Niasse (kiralik) , onun yaninda Vargas (kiralik), defansada Khacheridi ve 1 defans daha aldikmi sukur ederim

Grosskreutz - Sigthorsson var mı Ünal Aysala Ontivero , Hajrovic üstünden sallamak isteyen?

Bizimkiler cavanda'nin menajerini istanbul'a cagirmis, cavanda da yollanacaksa sag bek transferi sart.

Nedir sizin alip veremediginiz.

Hakan kardesime karisan beni bulur karsisinda aklinizda bulunsun bir Sneijder sevdalisi olarak Hakan Delikanli kardesimin yanindayim vesselam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt