Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Linnes - Ahmet - Hakan - Carole
de Jong - Tolga
Rodrigues - Sneijder - Bruma
Podolski

Cenk - Sabri, Semih - Selçuk, Josue, Yasin - Derdiyok.​

Muslera
Linnes - Ahmet - Hakan - Carole
de Jong - Tolga
Rodrigues - Sneijder - Bruma
Podolski

Cenk - Sabri, Semih - Selçuk, Josue, Yasin - Derdiyok.​

Podolski'nin gideceğini varsayarsak bir forvet lazım bu kadroya. Hakan'ın yerinede bir stoper daha almak lazım.

2 stoper alınır diye tahmin ediyorum, Ahmet alınırsa Kaan'ı alıp geçerler heralde.

Podolski'nin gideceğini varsayarsak bir forvet lazım bu kadroya. Hakan'ın yerinede bir stoper daha almak lazım.

2 stoper alınır diye tahmin ediyorum, Ahmet alınırsa Kaan'ı alıp geçerler heralde.
Podolski kalsa bile forvet lazım bize.

Bize 23-28 yaş arası, mümkünse Avrupalı, sakat olmayan ama takımlarında fazla süre alamayan oturaklı topçular almamız lazım. Bunun için de en iyi yol kiralamak. Ya tutarsa transferleri için kaynağımız da zamanımız da yok.

Hollandali degil ki. Orda dogmus sadece.

Aynen orda doğmuş, Yeşil Burun Adaları'nı seçmiş. Muhtemelen Hollanda'da oynayacağına ihtimal vermediğinden orayı seçmiştir. Ama altyapı kariyeri Hollanda'da başlıyor, Riekerink beyle karşılaşmışlardır belki.

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 28 Ara 2016
Ekici ile anlaşıldı. Devre arası olmazsa sezon sonu gelecek.

Ahmet Çalık işi 1 aydır süren bi olay.5 milyon euro vermez bizimkiler. 1.5 + 2 oyuncu teklifi kabul edilmedi. Sadece para istiyor G.Birligi.

Yıllık 2.2 doğru rakam değil.

Ankara'da sadece G.Birligi ile görüşülmeyeek. Osmanlıspor ile de bir görüşme olacak.

Riekerink yerine 3 aydır adam bakıyorlar ama olmadı. Bulamıyorlar ki. Bulsalar hoca değişirdi.

Vidal hakkında bilgim yok. Gama yazmışsa doğrudur. ( @gokmnozdmr saygılar :)

Stoper için ; Cecares ile görüşülmüştü ama gelmek istemedi.

Vargas malumunuz. Oyuncu ile sorun yok.

Kaan Ayhan olayı var bide. Bir çıkarma daha yapacaklar.

Sene sonunda Abdullah Avcı için bastiracaklar. Arada yokluyorlar.

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 31 Ara 2016
Garry Rodrigues ile anlaşıldi. Kulübü ile bi orta yol bulunmaya çalışılıyor. Herkese mutlu yıllar.

Ekici ile anlaşıldı. Devre arası olmazsa sezon sonu gelecek.

Ahmet Çalık işi 1 aydır süren bi olay.5 milyon euro vermez bizimkiler. 1.5 + 2 oyuncu teklifi kabul edilmedi. Sadece para istiyor G.Birligi.

Yıllık 2.2 doğru rakam değil.

Ankara'da sadece G.Birligi ile görüşülmeyeek. Osmanlıspor ile de bir görüşme olacak.

Riekerink yerine 3 aydır adam bakıyorlar ama olmadı. Bulamıyorlar ki. Bulsalar hoca değişirdi.

Vidal hakkında bilgim yok. Gama yazmışsa doğrudur. ( @gokmnozdmr saygılar :)

Stoper için ; Cecares ile görüşülmüştü ama gelmek istemedi.

Vargas malumunuz. Oyuncu ile sorun yok.

Kaan Ayhan olayı var bide. Bir çıkarma daha yapacaklar.

Sene sonunda Abdullah Avcı için bastiracaklar. Arada yokluyorlar.

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 31 Ara 2016
Garry Rodrigues ile anlaşıldi. Kulübü ile bi orta yol bulunmaya çalışılıyor. Herkese mutlu yıllar.

Abdullah Avcı'nın geleceğini sanmıyorum çok önemli isimler aldılar ve devam ediyorlar, İrfan, Cengiz gibi. Kendi markası artık Başakşehir oldu bırakmayacaktır, gelmesin zaten gerek yok.

Las Palmas baskani Jese Rodriguez icin 'kiralik alabiliriz, kendisi gelmek istiyor ama yillik ücretini karsilamak sIkIntIlI' demis.

Kac kazaniyor Paris'te acaba? Mutlaka gitmek istedigini aciklamis. Ben buraya oynamaya geldim demis. Birde üstüne Draxler gelince kalmasi sürpriz olur.

Osmanliyla görüşme badou içindir inş. Gerçi geçen gün mehmet güven haberleri vardı. :)

Ben olsam Podolskiden gelecek parayı direk osmanliya verip badouyu alırdım.

Tahmin ettigim gibi ilerliyor:

Terim sonrasi Hamza kazigi sokulur kulübe, ardindan Denizli ve ardindan Avci kazigi sokulur diye tahminde bulunmustum o dönemde.

Yaklasiyoruz.

Tahmin ettigim gibi ilerliyor:

Terim sonrasi Hamza kazigi sokulur kulübe, ardindan Denizli ve ardindan Avci kazigi sokulur diye tahminde bulunmustum o dönemde.

Yaklasiyoruz.

Sen bir Kahinsin Hakan.

WCYK-gCG.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt