Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ads_z.png

Bende öyle birsey cikmiyor.

Devre arası 10 oyuncu gönder bir o kadar al. Böyle şampiyon olunmaz. Olursak da ligi kapatsınlar.

Aynen, sezon oncesi yanlis transferler yaparsan devre arasinda boyle rezil olursun iste.

Cavanda sakatlandi, sag bek alinmali
Chedjou gidecek, stoper alinmali
Serdar/Koray sakat > stoper alinmali
Hamit gidecek > orta saha alinmali
Podolski gidecek > kanat oyuncusu alinmali
Sigthorsson gitti > forvet alinmali

2 hafta sonra konya deplasmani var... bu hafta 2 transferin bitmesi gerekiyo, yoksa yonetimin isi zor.

Yasin flan hikaye bence dursun bruma'yi satmayi planliyo yoksa hayatta rodrigues'e 4 milyon euro vermez

Bence çoğu iyi oyuncuyu satıp leş dolduracaklar mayısta Ünal Aysal gelecek diye duyum aldı Dursun Sneijder Bruma hepsini satmaya çalışacak

G.Saray, Rodrigues teklifini 2 milyon €'dan 4 milyon €'ya yükseltti. Paok'un istediği rakam; 5 milyon €. [Sport 24]

4milyon rodrigues icin fazla

Tikirti sikirti varmi arkadaslar... Biraz bilgilendirirseniz.. Biraz uzak kaldim transfer konusundan da...

G.Saray, Rodrigues teklifini 2 milyon €'dan 4 milyon €'ya yükseltti. Paok'un istediği rakam; 5 milyon €. [Sport 24]

4milyon rodrigues icin fazla

Ulan Sat Yasin'i 4'e filan Sinan'da eder 4 filan git ikisinin yerine Iturbe'yi al bu Rodrigues'e vereceğin 4 milyon'da cebine kalsın stoper alırsın onunlada

Rodrigues icin 4 milyon aşırı fazla.2 milyon eurodan fazlası etmez

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tikirti sikirti varmi arkadaslar... Biraz bilgilendirirseniz.. Biraz uzak kaldim transfer konusundan da...

Reis Rodrigues-Ahmet Ç 'nin klüp başkanları tarafından itinayla yolunmaya uğraşıyoruz birine 5 birine 4 milyon euro istiyorlar Dursun'da peşlerinden koşuyor
A.Vidal desen tek olumlu gelişme Arda'nın yanınının altına Galatasaray Galatasaray yazması

Yani bombok bir haldeyiz anlyacağın

Eren - 4m
Serdar - 4m
Tolga - 3m

Ahmet Calik - 3m
Rodrigues - 4m

futboldan anlamayanlar transfer yapiyor... son 2 yilda yapilan transferlerde carole disinda hic biri ilk 11 oyuncusu degil veya henuz katki saglamadi

yaziklar olsun

Bu Monaco'da Valère Germain denilen bir forvet var inanılmaz beğeniyorum bu adamı aşırı çevik çok iyi bitiriciliği var tıkır tıkır defans arkası koşu yapar kafa golü atar yüksek kondisyonlu top kontrolü efso hızlıda bir adam herşey var adamda tam atom karınca gibi birşey

Tabi monaco adamın ciğerini söker orası farklı + bizim yönetim'in en ufacık bile aklından geçerse bende birşey bilmiyorum

Reis Rodrigues-Ahmet Ç 'nin klüp başkanları tarafından itinayla yolunmaya uğraşıyoruz birine 5 birine 4 milyon euro istiyorlar Dursun'da peşlerinden koşuyor
A.Vidal desen tek olumlu gelişme Arda'nın yanınının altına Galatasaray Galatasaray yazması

Yani bombok bir haldeyiz anlyacağın

Bu dursunun uzerine yogurt doksek cacik bile olmaz pis herif... Kene gibi yapisti, batirmadan gitmeyecek belli

Eren - 4m
Serdar - 4m
Tolga - 3m

Ahmet Calik - 3m
Rodrigues - 4m

futboldan anlamayanlar transfer yapiyor... son 2 yilda yapilan transferlerde carole disinda hic biri ilk 11 oyuncusu degil veya henuz katki saglamadi

yaziklar olsun

Norlamde Carole'de 11 oyuncusu değil yokluktan oynuyor yoksa Hasan Ali'den filan bir farkı yok

Eren - 4m
Serdar - 4m
Tolga - 3m

Ahmet Calik - 3m
Rodrigues - 4m

yaziklar olsun

Bence Carole de GALATASARAY da 11 oynayacak oyuncu degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt