Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
De Marke@demarkesports 2 dk.2 dakika önce
İlhan Cavcav: "Galatasaray'la görüştük, bu iş bitti. Artık 3 milyon euro da verseler 4 milyon euro da verseler Ahmet'i göndermeyeceğiz."

ali naci küçük@nkucukk 1 sa.1 saat önce
Galatasaray Kulübü, Vitor Hugo ile 1.5 milyon euro garanti ücret karşılığında anlaşmaya vardıİş kulüplerin anlaşmasına kaldı2-3 güne biter

GSCimbom@GSCForum 15 sn.15 saniye önce
Çin'e transferi gündemde olan Lukas Podolski, İstanbul'a gelip yarın başlayacak olan Antalya kampı için takıma dahil olacak. (Milliyet)

Akıyor maşallah....

Arkadaşlar günün gelişmelerini kısaca alabilir miyim?
Şimdi işten geldim hiç takip edemedim gün boyu :D

Cav cav Dursundan Daha iyi bir Galatasaraylıdır o yüzden istemiyor transferi Aslanım benim..

Hamit gittiğine göre 3 orta saha kaldı. Tolga var mı yok mu belli değil zaten umarım o bölgede sıkıntı yaşamayız

Selman Öztürk ‏@SelmanOztrk
Podolski konusunda sorun kalmadığını öğrendim. Yakında Çin'e transferi açıklanacaktır. Umarım hayırlı olur...

Selman Öztürk ‏@SelmanOztrk
Podolski'nin bonservisi daha önce de söylediğim gibi 7-8M Euro civarında. Garry ve Vitor Hugo konusunda somut bir gelişme yok.

De Marke@demarkesports 2 dk.2 dakika önce
İlhan Cavcav: "Galatasaray'la görüştük, bu iş bitti. Artık 3 milyon euro da verseler 4 milyon euro da verseler Ahmet'i göndermeyeceğiz."

ali naci küçük@nkucukk 1 sa.1 saat önce
Galatasaray Kulübü, Vitor Hugo ile 1.5 milyon euro garanti ücret karşılığında anlaşmaya vardıİş kulüplerin anlaşmasına kaldı2-3 güne biter

GSCimbom@GSCForum 15 sn.15 saniye önce
Çin'e transferi gündemde olan Lukas Podolski, İstanbul'a gelip yarın başlayacak olan Antalya kampı için takıma dahil olacak. (Milliyet)

Akıyor maşallah....

İlhan Cavcav adamsın adamm :yuppi:

elin Avrupalısı kıytırık adamı bile Çin pazarında 30dan aşağı okutmuyor, bize gelince Podolski 7-8 milyon.

İlhan Cavcav çıkarsa masaya koysa şuanda deriz ki ''Yakışır reis''.

İlhan Cavcav 40 yıldır Galatasaray divan kurulu üyesidir o yüzden bize kazık atmaması gerekti..
Ki inşallah vazgeçerler çapsız kalitesiz bir adama bu kadar para verilmez..

Mecbur ortasahaya da adam alacaklar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ilhan baskan combomlulugunu ortaya koymus satmamis kahpe ahmet caligi.

Muthis haber.

Podolski gitmek istemiyorsa zorla da satamayız ama astronomik bir teklif gelirse :D
Neden olmasın tabi oda sonuçta para için top oynuyor..

Ahmet Calik icin 2.4 vermisiz.
Bu bile cok para.

2 daha koy Vidayi al sorunlarin cozulsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt