- 2 Temmuz 2011
- 137.419
- 58.504
- 5.488
Hangi adam, hayirdir? Bizim Tursunda da domuz inadi var, tug dikmeden birakmayacak adam![]()
ayının tekı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi adam, hayirdir? Bizim Tursunda da domuz inadi var, tug dikmeden birakmayacak adam![]()
Muslera
Linnes-Hugo-Hakan-Carole
De Jong-Selçuk
Rodrigues-Sneijder-Bruma
Podolski
Tahrip gücü yüksek bir kadro olacaktır.
Tuhaf bir transfer donemi gecirebiliriz
Bruma tottenham'in resimlerini begenmis, demek ki gitmek istiyor
Carole baktin lyon'a gitti
Podolski Cin'e gidebilir
Hersey olabilir
Yonetim elini cabuk tutup bu hafta vitor hugo ve rodrigues transferini bitirmesi lazim
Yoksa transferler gine son gunlere kalirsa yapmasinlar daha iyi, 2 hafta sonra konya deplasmani ondan sonra karabuk deplasmani var
Sezon.başından.beri dediğim konuSerkan Recber: Ben Galatasaray'in stoper transferi ile savunma sorunlarinin cözülecegini düsünmüyorum. Bu isim Ramos olsa bile degismez. Takim savunmasi konusunda ciddi sorunlari var.
Ben Chedjou yu hiç bir zaman beğenmedim hep Ujfalausi ile karsilastirdim ister istemez her ne kadar farklı oyuncular da olsa ama takım savunması olmadan da istediğin savunmayı al ise yaramaz tabi bu bizim savunmanın ne kadar rezil olduğu gerçeğini soylememize engel degilBazı stoperler en iyi takım savunmasında bile hata yapıp puan kaybettirir
Ondan birisi Aurelien Chedjou denen kazmadır
tolga ciğerdi en son fener maçında oynadı
o maçta selçuk ile ayhan akman takıştı yönetim selçuk küsmesin diye oynasın emrini verdi
riko de jongcu yönetim selçukçu olunca tolga taca çıktı
gayet mantıklı
@Sarper Yıldırım neden hiç konusmuyorsun renkdaş