Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pala donmus iyi
emrah ve ontiverodan eser yok
ayriyetten cavanda da var ilginc bir sekilde. sakat degilmiydi o herif

Ontivero'yu keşke deneseydi JOR.

Ama medya sürekli komisyon transferi diye diye algi yaratti.

Halbu ki öyle olsa bile cocuğun ne sucu var?

Dursun Özbek cikip hakkinda komisyon transferi demisti. Yani denemek istese bile yönetim izin vermez.

Yazik cocuga, hiç sans tanimadik.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Galatasaray’ın Antalya’daki kamp çalışmaları için oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:
Fernando Muslera, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Batuhan Şen, Martin Linnes, Sinan Gümüş, Cenk Gönen, Bruma, Hakan Balta, Lionel Carole, Berk Ünsal, Semih Kaya, Tolga Ciğerci, Kerem Çalışkan, Josue Pesqueira, Nigel de Jong, Luis Cavanda, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Gökay Güney, Birhan Vatansever, Volkan Pala.

Bu kadrodaki genç oyunculardan Berk Unsal, Kerem, Volkan dan cacık olmaz. Batuhan'ı , Gökay'ı izlemedim. Birhan dan umutluyum.

Rodrigues'e 4 milyon euro vereceginize gidin Narsingh'i daha ucuza alırsınız bi işe yarar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem Ontivero'dan cok mu daha yetenekli?

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Ümit Özat: Ahmet Çalık'ı bugün 1 liraya olmazsa sezon sonunda gelip 2 liraya alırlar. Alacaklar, çünkü Ahmet ülkenin en iyi stoperlerinden. :)
O kadar iyiki stoper yokluğunda bile milli takımda ilk 11 oynayamıyor libero olan topal oynuyor.

Bana kalsa ümit bu lafı söyledi diye bir daha gençler den hiç bir oyuncunun yüzüne bile bakmam.
Aklı sıra bize laf atıyor

SARI-KIRMIZI!

Batuhan kaleciymis.

Gündem o kadar yoğun ki kimse gelmeyecek anlaşılan. Oyalıyorlar galiba bizi

Elinde 1 tane sol bek varken en kıytırık maçlardaa bile o adamı riske edip, aşağıdan çok kötü bile olsa bir taane adam çıkarıp koyamıyorsan takıma Hoca da halt ediyor demektir.

Allah'ını seven alt yapıdaki sol beklerden birini A takımda 1 maç oynatsın.

hayrettinin romarionun aşırtmasını kurtarışının görüntüsü arşivinde falan olan renktaşımız var mıdır acaba 93-94 şl grup maçı

Bir orta saha vardı bizde

Fransız altyapıkı filan dı heralde gönderildi mi o?

Yoksa bu Birhan mıydı ?

Türk oyuncu idi ismini hatırlayamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt