Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
İvanovic...Sakho...Vida...Carole
Dejong...Tolga
Narsing...Sneijder...Bruma
Pato

Adam yiyen futbolcu grubu :) durağan oynayan bi wesley kalıyor onuda idare ederler artık :)

Adam misin demisken, aklima geldi. Bu sivaci ertem ve saz arkadaslari bi film cekmisti, ne oldu o film? izlenme sayisi falan :D

Sesleri soluklari cikmiyor, izlenmedi galiba... :asd:

Net'e düstü mü film, bi bakalim, ne kadar sacmalamislar...
Youtubede var biseyler renkdas ben bi bakayim dedim sıkıldım kapadım.Hayatımda gördüğüm en saçma şeydi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren Derdiyok: "Sezona iyi başladım ama sonra düşüş oldu. Bunlar oluyor yani, futbol böyle."

Eren Derdiyok: "Kanattan ortalar geldiğinde daha etkili oluyorum ama bir takım oyunumuz var. Bu hocanın kararı...

"Eren Derdiyok: "İlk yarıda oynadığımız futbol hep iyi değildi. Bazen iyi olmazsın ama maç kazanırsın. Biz bu şekilde gittik."

Eren Derdiyok: "Levent Nazifoğlu'nun beni Lewandowski'ye benzetmesi beni gerçekten mutlu etti."

Eren Derdiyok: Çok iyi bir takımız, taraftarlarımız mükemmel. Bizi her zaman desteklediler. İyi olsun, kötü olsun, bizi yalnız bırakmadılar.

De Jong Narsinghı ikna etse keşke

Sneijder'in annesini dinlemez umarım

Eren Derdiyok: "Lukas ne durumda bilmiyorum. Sosyal medyadan takip ediyorum. Olursa takviye yaparız diye düşünüyorum."

Eren Derdiyok: Zor goller attım, basit goller kaçırdım. İkinci yarıda yüzde yüzümü vereceğim.

Eren Derdiyok, "Önemli olan şampiyonluk, ben gol kralı olmasam da önemli değil."

İvanovic : Conte nin gözünden iyice düştü kadroya giremiyor. Sene sonu bedava, ucuza şimdiden kapatabilirsin

Sakho : ivanovic vol2

Vida : 4-5 m euro lar konuşuluyor. Doğruysa kaçırmak büyük aptallık

Narsing : sene sonu bedava , şimdiden 2-3 bişi sıksan kulübün eline hemen verirler. Piyasası zaten düşmüş iyice. Portakal çetemiz uyandıracaktır onuda

Pato : bi tek bu adamdan emin değilim villareal satmaz gibi geliyor

Vitor gelmez. Oyuncu ile anlasirsin ama Kulüb ile zor. Sanmiyorum.

Olursa Vida, olursa Sakho gibi oyuncular gelir.

Ahmet Calik ve Kaan yanina alinir.

Fazlada birsey olmaz.

Konya maçına 9 gün kaldı. Hala bi hareketlilik yok gece yatiyoruz ahmet sabah kalkiyoruz ahmet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt