Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fikret Orman, Lig TV'ye konuştu: "Dinamo Kiev maçı, aynı 15 Temmuz gibi Beşiktaş ve Türk sporuna yapılmış bir ayıp, bir müdahaleydi."

West Ham Zaza'yi geri yollamis Juventus'a. Wolfsburg Gabbiadini disinda Ntep'inde pesindeymis.

Wolfsburg'da %90 filan NTEP her açıklamasında Bundesliga Alman ligi Bundesliga'ya gitmek istiyorum Alman Futbolu şöyle iyi böyle güzel diyip duruyor al sana alaman takımı işte

Fikret Orman, Lig TV'ye konuştu: "Dinamo Kiev maçı, aynı 15 Temmuz gibi Beşiktaş ve Türk sporuna yapılmış bir ayıp, bir müdahaleydi."

Fiko'ya demek istedigim:

437186_o8742.jpg

Juventus, Marco Verratti için 80M €'u gözden çıkardı. [CorrieredelloSport]

Ulan bu Verratti çok çok yetenekli topçu ama Juventus'a filan giderse Top Class topçu olma fırsatını tepecek

Kendine hiç iyi bakmıyor bu yaşında içki cüğara ne ararsan var oğlanda az bir profesyonel topçu olabilse seneye Real'de görürdük Verratti'yi

Altyazı geçiyor şu an ligtv
36milyon euro teklif edilmiş sneijder için çinliler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ula şu Pato'yu alın lan

Takımımızda olması lazım böyle savruk brezilyalı bir topçu dünyada Pato kadar yetenekli top kontolü yüksek hareketli kaç tane daha forvet vardır ki ?

Gel Pato gell benim yeni Cassio Lincoln'üm ol :asd22:

tspor ligin en az gol atan takımı ama hala savınmaya transfer yapıyorlar. ileriyede en az iki tane iyi oyuncu almaları şart.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen.

Suk gibileri gönderip hücum oyuncular da alsalar onlar için iyi olacak

Yasin orada katkı sağlar mesela

Son düzenleme:
tspor ligin en az gol atan takımı ama hala savınmaya transfer yapıyorlar. ileriyede en az iki tane iyi oyuncu almaları şart.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ersun işini biliyor siz rahat olun Chachechoue'yu alır sol kanada galiba Badou'yu da alacaklar 10 numara için

Seneye birde 8 numara&forvet aldırır ersun sağlam girerler seneye tabi bu yıl kümede kalabilirlerse :D

Bence Poldi gitmeyecek abi. Sakhoyu kiralayacan. Garry Rodriguesi alcan tamam ya çok bişey değilki bu.

Arkadaslar zor olacak ama özet gecebilecek biri var mi?

Dünden beri takip edemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt