- 2 Temmuz 2011
- 137.342
- 58.466
- 5.488
rezalet olurdu dogrusu
aras iii dopcu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rezalet olurdu dogrusu
Bize bjk nin yedeklerini nasıl layık gördünüz ?besıktastan aras ve kerim freiı kiralasak bari.bizdekiler yetersiz.adamlarda talisca iileşdi,babel geldi üstüne.
yokluk,sefalet mecbur kıldı istemeyeBize bjk nin yedeklerini nasıl layık gördünüz ?
NKGSDVBS
TapaTalK
Utandımyokluk,sefalet mecbur kıldı istemeye
Parasızlıktan donku geri almayı düşünen bir kulüp transfer yapamaz____Muslera
XXX XXX XXX Carole
______Tolga
____XXX__XXX
XXX___XXX___Bruma
Şaka gibi Kadromuz var vallahi...
En az 7-8 ilk11 Transfer şart... #RevizyonŞart
O revizyon ancak 1-2 sene içinde olur zaten.Parasızlıktan donku geri almayı düşünen bir kulüp transfer yapamaz
NKGSDVBS
TapaTalK
Aysalın geldiği ilk sezon ki gibi radikal 7-8 değişiklik şart başarı için. Bu devre arası olmayacağı için bir daha ki sezon başı gerekli. Ama sorun şu ki dursun özbek bunu yapamaz. Hep ite kaka başkaları başarısız kötü gidicek biz öyle şampiyon olucaz şu an gözüken o.O revizyon ancak 1-2 sene içinde olur zaten.
İlk etapta "çöpleri" elden çıkarmak şart ve Sneijder, Selçuk ve Poldi gibi oyuncuları Rusya/Çin/Hindistan'a satmak şart.
De Jong ve Tolga nin yerini degistir sana katilayimYav anlamıyorum
Muslera;ligin en iyi kalecisi
Sağ bek;Linnes o kadar kötü değil
Stoper;hakan kötü ama eldekinin iyisi
Orta sahaya,tolga,de Jong Selçuk bu sezonu götürür
Kanatlar:bruma,Poldi yasin ve Vargas kanat forvet olarak alınmalı
Forvet;Eren sikdursun adriano yeter
Yani bir forvet bir stopere ligi götürebilir rakiplerimiz çok iyi değil rikerink konusunda kararsızım hala yetersiz mi çözemedim yoksa kadro kötü diye mi böyle anlamadım ama sneijder satılmalı sneijder satılırsa bir forvet alınmalı Luiz adriano mesela şöyle bir 4-3-3 kadrosu bizi ikinci yarı götürebilir aslına bakarsak
Muslera
Linnes caceres hakan Carole
Tolga
Dejong selçuk
Vargas adriano bruma
Yedekler
Poldi
Cenk
Sinan
Eren
Kolbein
Yasin