Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak evlat durumu tam olarak açıkla diyorum,Refik cinsel tacizden bahsediyor,Hayri ye hakaret tehdit diyorsun, ilaveten ,"yazıyorum ama o sonra bana daha çok yazıyor "diyorsun.
Anlatmadığın çok şey var,bu tür olaylarda genelde konuyu açan suçlu olur(çelişkili ifadelerde).ayrıca 12-13 yasinda ki çocuklar bile tacizin ne olduğunu boyle bir durumda kimin haklı kimin suçlu olduğunu biliyor ki sen o yaslarda değilsin.

Ben susuyorum artık
ben ıkna edmeye calısıorum ıs yapmaya calısıorum,o reddedio.kötu söz yok,cinsel mevzu hıc yok.

Bir halt olmaz bu dursun gr ekibinden millet transferi bitirdi aldıkları adamlar uyun sürecini atlattı bizde tık yok gelecekler Çalık ve Kaan olur maksimum beklentiyi düşük tutun levent tam bir yalama taraftarı yalıyor resmen tepkiyi azaltmak için bunlar gitmeden bize gün yüzü yok

Aogo kolay alinir Schalke da hic bir rol oynamiyor adam, bu sezon da 8 maca cikti sadece. Ben iyi bulmuyorum kendisini.

Sol bek /kanattan orta sahaya devsirildi herif son zamanlarda. Bunu alacagimiza Nuri'yi alalim daha iyi. Varela'yi pek tanimiyorum daha dogrusu pek takip etmedim ama Caliguiri iyi olur sag kanat icin. Wolfsburg memnun birakmak istemez bence.

Yunusu aldilar simdi Ntep ve Gabbidiani'nin pesindeler bir de. Gabbi ile anlasmislar sanirim Napoli ile bonservisi halledememisler sadece daha.

Müzmin sakat mı alalım

Nuri neredeyse her sezon sakatlanıyor

Hamit v2 olma potansiyeli var

Hep hayalidir boy ortalaması kısa pas kapasitesi yüksek teknik oyunculardan kurulu bir kadro takır takır tek pas dönen süratli

Taarabt --> Genoa

Hala neyi bekliyoruz anlamıyorum ya Muslera ve sneijderi birde brumayı çıkar rezil ötesi kadro var yahu arkadaşım Muslera bruma sneijder world clas adamlar bu adamlar yeterli bir takım için sen bunların yanına 4 tanede yıldız oyuncu koyarsın 4 tanede iş yapan görev adamı kadroda denge olur
Çok zor değil ya ben kulüpte para olmadığına inanmıyorum burka satıldı transfer yapılmadı o ara Hamza zamanında pahalı adam alınmadı Poldi de satılıyor işte yahu belki bir sefer 20 milyon harcıyıp sora giricen ama 5 sene içinfe o parayı katlarsın

Sağbek + Sağkanat oynayabilen Vierinha süper hamle olmaz mı?

Birazdan bilbao barca kupa maci var

Arda yedek

Inaki williams'i izleyelim

Adi gecen stoperler arasindan en kalitelisi Vitor Hugo gibi, zaten biraz internette arastirdim gecen sezonun en iyi stoperlerden birisiymis Brezilya da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt