Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmekte fayda var. 65 Milyon Euro luk bütçede Bonservis bedelleri yok.

Oyuncu satmamiz mecburi. Satmadan bu bütçe inmiyor aşağa.

En büyük maaşlar kimde? Sneijder, Podolski, vs..

Bu oyuncular satilirsa, yaklaşık 8 Milyon Euro luk bütçe açılır yeni oyuncular için.

Gelecek sezon için şu takviyeleri yapalım bari

Sabri ve Chedjou'dan kurtulup bedavaya Uğur Uçar ve Epearanuyu alalım

1.3 ve 1.5m avro anlaşabilirsek hem kadroya daha iyi ve daha az maaş alan oyuncular kazandırmış oluruz

bütcede yer acıcaz diye sneijderi satmak mantıklı mı transfer becerisi cavanda josue eren gibilerini almak olan yöntemle hele ben transfer olmasın razıyım sneijderi satıp josueyle oynatır bu capsızlar bizi

Chedjou ve Cavanda kesin yolcu bence. Belkide Sigthorsson giderse bir nevi bütçe açılır. Bunun üstüne Podolski ve Sneijder satilirsa iyi bir bütçe elde ederiz.

Yerlerine 1-2 Tecrübeli ve 1-2 genc alırsak iyi olur. Hayırlısı...

Çok başımız agricak bu kesin.

Yönetim için zor, Bizim için de çok zor dönem...

Transfer mecbur.

Chedjou'nun yıllık ücreti 2.5 milyon euroya yakın.O paraya mükemmel stoper buluruz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muslera
xx1xx...xx2xx...hakan...carole
dejong...tolga/selçuk
yasin...sneijder...bruma
poldi/eren/sigthorsson

şuan en acil eksiklik sağ bek ve stoper gözüküyor. Gönül ister 2 taş gibi stoperimiz olsun ama nerdeee

İvanovic...sakho tandemi yapsak tadınmaz yenmez valla.

Basaksehir ve 8tas ilk transferlerini yapti, fenevde bu hafta bitirir ilk transferini.Biz yine son güne kalacagiz

s
Fener icin transfer haberi cikinca sazan gibi atladin

yakaladin
k2EF7W.gif

Evren Turhan'ı 1 dakika bile düşünmeden yardımcı antrenörlüğe getiririm. Ayhan gibilerden çok daha fazla hakediyor.

TVlerde açık açık şu cümleyi ilk defa duydum "Sabri'ye,Selçuk'a,Semih'e bakıyorum. Artık onları orada görmek istemiyorum. Galatasaraylılara negatif enerji veriyorlar"

Bu cümleyi kuran bir Eski Galatasaray Futbolcusunun derhal göreve getirilmesi gerekir...

Evren Turhan'ı 1 dakika bile düşünmeden yardımcı antrenörlüğe getiririm. Ayhan gibilerden çok daha fazla hakediyor.

TVlerde açık açık şu cümleyi ilk defa duydum "Sabri'ye,Selçuk'a,Semih'e bakıyorum. Artık onları orada görmek istemiyorum. Galatasaraylılara negatif enerji veriyorlar"

Bu cümleyi kuran bir Eski Galatasaray Futbolcusunun derhal göreve getirilmesi gerekir...

saydigi topcularin 10da 1i faydasi olmus mu Galatasaraya acaba
hatta soyleyeyim zarari bile olmustur
zamaninda felipe dirsek atti diye kendini yere atmasa felipe atilmayacak, 3-4 mac ceza almayacak ve buyuk ihtimalle fbden 6 yemeyecektik

Biz oyuncu satmadigimiz surece transfer yapmayiz dedi dursun
Chedjou'yu postalasınlar hemen, 2.5 milyon euroya yakın para alıyor.O paraya taş gibi stoper alırız.Bildiğim kadariyla ffp sadece oyuncu maaşlarını denetliyor.Bi tanede kaliteli sag bek çeksek şampiyonluğun en buyuk adayı oluruz

işte isabetli bir öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt