Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
65 milyon ero nun arkasına siginmislar zirvalayip duruyolar.lan hamid ve chopjou yu sutlayin 4 oyunculuk yer acilir,aziz fernandao kalasını bile cine cift hanelere itekliyor siz elinizde alman panzeri world cup sahibi topcuyu pazarlayamıyorsunuz okuz herifler

Devre arası transfer beklemiyorum sahsen, en fazla alacaklari bir stoperdir. Stoper alınırsa ve iyi bir stoperse yine de ligde şampiyonluk şansımız olur ama stoper almasalar unutun ligi. Çok fazla mevkiye transfer bekleyenler hayal kuruyor sadece.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

65 milyon ero nun arkasına siginmislar zirvalayip duruyolar.lan hamid ve chopjou yu sutlayin 4 oyunculuk yer acilir,aziz fernandao kalasını bile cine cift hanelere itekliyor siz elinizde alman panzeri world cup sahibi topcuyu pazarlayamıyorsunuz okuz herifler

Selcuk, Hamit, Chedjou ve Sabri 8 Million Euro rahatlatir bizi

Fenerbahce : Skrtel 1.91, Kjaer 1.89 ,Neustadter 1.88
Besiktas : Marcelo 1.91,Rhodolfo 1.93, Atınç Nukan 1.96
Galatasaray : Semih 1.82, Serdar 1.83, Balta 1.84 , Chedjou 1.84,Koray 1.84

Milletin stoperler 1.90 uzeriyken bizde en uzun stoper 1.84 , bu yuzden herkesten kafa golu yiyoruz ve sertlik sıfır

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Milletin stoperler 1.90 uzeriyken bizde en uzun stoper 1.84 , bu yuzden herkesten kafa golu yiyoruz ve sertlik sıfır

Koy bunların üstüne gelecek denilen deanyeri 1.84

Semih 3 metre olsa bile karsı forvetler kolaylıkla kafa vururlar.

ali naci küçük ‏@nkucukk 1 dk.1 dakika önce
SON Dakika:
Galatasaray, Gençlerbirliği'nde forma giyen Ahmet Çalık'a talip oldu...
Detaylar az sonra @HurriyetSpor

yok tamam abi siz akillanmayacaksiniz

Benim için nöbet bitmiştir. Ahmet Çalık'la ilgilenen yönetimle heyecanın bile bitiyor. 1970 yılındayız gibi ya yerli alınıyor ya da ligden bir yabancı.

Utanmadan para yok diyor. 2 senedir 12-13 oyuncu alındı ve en az 25-30M sadece bonservise verildi. Maaşlar en az 2M'den başlıyor zaten. Takımın hala en iyileri;

Muslera,Bruma,Sneijder, biraz Yasin ve biraz Dejong.

Sizin yapacaginiz işin...

Ahmet Çalık'a vereceginiz 3-4milyonla avrupadan iyi bir stoper alirsiniz neden bu kadar beceriksiniz yaw neden uzun boylu stoper almiyonuz

Şampiyonluk umudum bile bu yönetim kendini hatırlattıkça bitiyor. Vizyonu bu kadar dar insanlara tarihin en büyük kredisini verdi kongre.

Hurriyet'e gore bizimkiler ahmet icin 1.2m bonservis teklif etti ve transferi bitmek uzereymis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt