Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En mantıklı çözüm transfer yapmasın bizim çapsızlar.Ahmeti alacaklar semihden hakandan bir farkı yok.Mehmet ekici gelecek Selçuktan daha kötü.En azından kazık yemeyiz.Ama Dursunu düşündükce illa bir kazık sokacaktır klübe.Bunca yıllık tarihimizde en vizyonsuz en çapsız yönetim tartışmasız bu yağlı surat ve arkadaşlarıdır.

FC Porto Scouting Direktörü Joao Luis Afonso, Antalyaspor Scout ekibinin başına getirildi. Joao Luis Afonso, FC Porto'nun geçen Ekim ayında €80M zarar açıklamasının ardından görevinden istifa etmişti.

FC Porto Scouting Direktörü Joao Luis Afonso, Antalyaspor scout ekibinin başına getirildi.

En mantıklı çözüm transfer yapmasın bizim çapsızlar.Ahmeti alacaklar semihden hakandan bir farkı yok.Mehmet ekici gelecek Selçuktan daha kötü.En azından kazık yemeyiz.Ama Dursunu düşündükce illa bir kazık sokacaktır klübe.Bunca yıllık tarihimizde en vizyonsuz en çapsız yönetim tartışmasız bu yağlı surat ve arkadaşlarıdır.
valla transfer yapmasın ben razıyım gercekten cünkü berbat transferlere para sacmasak cok daha akıllıca gercekten

Vizyonlu bir başkan yokmu ya hiç bu turşuya meydan okuyup masaya yumruğunu vuracak ?

sırf selcuk ve sabriyi göndersek en az 2 oyuncu alabiliriz hemde cok rahat selcuk 3 milyon sabride 1 milyon alıyor galiba

ama tabi yerliler göndermez bizim ırkçılar

--------Harun Tekin

Ugur---Ahmet-Balta--aziz

-------Selcuk--Tolga

S.gürler----Ekici------Yasin

--------Eren Derdiyok

Koskoca Galatasaray'da liste başı Ahmet Çalık şaka gibi. Başka adam mı kalmadı. Gidin Martin Caceres'i alın sakat değilse.

Adnan Ozturk korkaklık yapmayıp başkan olsa güzel olurdu

Yanına Ali ile Apoyu alip güzel günleri tekrar yaşardık

Aziz basganim Ahmet Çalık'ı elimizden alarak dev bir transfer çalımı yapacaktır insallah

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şundan emin ol gerçekten yetenekli olsaydı malesef ne acıdır ki fb ve bjk şu an kapışıyor olurlardı ve biz gene alamazdık. Vasat bir oyuncu olduğu için diğerleri hiç bakmıyor bile..

Her zaman söylüyorum Diğer iki büyük takımın bu kadar rezil duruma düşmedi. Ama bizi yönetenler özellikle yeri oyuncu anlamında o kadar rezil transferler yaptılarki resmen bu takımı sıradanlaştırdılar. Marka değerine inanılmaz zararlar verdiler.

Korkarim korkarim bu vizyonsuzlar sansa Sampiyon olupta kendilerini efsane ilan etmelerinden korkarim.
Hamza gibi

Ünal Aysal + Haldun Üstünel gibi adamlar yokmu ya baska bu kulüpte.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ndidi zu Leicester (18 milyon euro)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt