Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biride demiyor ki o çok övdüğünüz poldiye neden çinden bile 10 veren yok? Eli belinde top oynayan 0 a yakın savunma yapan adamın günümüz futbolunda yeri yok. Yerine genç orta seviyede golcü bir de stoper aldın mı, mayısta yine BAYRAK asar çığlık atarız.

Biride demiyor ki o çok övdüğünüz poldiye neden çinden bile 10 veren yok? Eli belinde top oynayan 0 a yakın savunma yapan adamın günümüz futbolunda yeri yok. Yerine genç orta seviyede golcü bir de stoper aldın mı, mayısta yine BAYRAK asar çığlık atarız.
s
Komisyoncu SISMAN herif Ahmet Calik'a para sayalim diyor iste. Serdar Aziz'i de cok savunmustu.

Basimiza ne geliyorsa bunlardan dolayi geliyor.

Euro 2016dan sonra zar zor kendine gelen adamı 7m avroya satmak doğru 1 hamle olur.

Zaten yaşlandı, böyle teklifler çok gelmez bir daha.

Podolski'yi sezon sonuna kadar kullanıp 7'ye satmak daha mantıklı olurdu sanki. Podolski hiçbir şey yapmasa bile yay civarı çekeceği şutlarla gol yollarında etkili olabilir. Soru işareti bir İzlanda'lı, tek forvet Derdiyok ve meçhul forvet transferi. Bunlara yeğdir Podolski.

Ulan şaka maka Oscar'ın 60,00 mil. € ettiği dünyada Poldi 7,00 mil. € mu edecek

Hay ben sizin çapsız transfer politikanızı varya yağlı surat ve çetesi

s
Komisyoncu SISMAN herif Ahmet Calik'a para sayalim diyor iste. Serdar Aziz'i de cok savunmustu.

Basimiza ne geliyorsa bunlardan dolayi geliyor.

Baby hakan ben ahmet çalık mı alınsın diyorum nerenle okuyorsun yazdıklarımı? Poldi ye 10 veren varsa özel uçakla VİP teslimat yaparsın kapısına. Hani sürekli aşağıladağın Türkiye liginde gol atmak mesele değil bak cenk tosunda atıyor. Takım oyununa zerre katkısı yok bu Almanın; o yüzden 7 bile verseler saniye düşünmeyeceksin satacaksın 30 kusur yaşındaki eli belinde oynayan adamı.

Real Betis Başkan Yardımcısı Jose Miguel Lopez: "Taraftarlarımızın içi rahat olabilir. Biz bırakmadan Donk, Galatasaray'a dönemez." (Sporx)

sagol baskanim, hatta size satalim 1-2milyon verin ustu kalsin :D

Çin gibi bir piyasaya Poldi'yi 10 milyon altına gönderen yönetim net olarak malın önde gidenidir

Hoş isterse 20 versinler o para da çarçur edilir bu çapsızlar tarafından

Lukas Podolski -----> 7 milyon

Ahmet Calik 4 milyon
Riad Bajic 3 milyon

Yeni kaziklar hayirli olsun

Ulan şaka maka Oscar'ın 60,00 mil. € ettiği dünyada Poldi 7,00 mil. € mu edecek

Hay ben sizin çapsız transfer politikanızı varya yağlı surat ve çetesi

Oscar > Chelsea
Podolski > Galatasaray

malesef boyle enescim, bizim ulkede oynayan oyunculara oyle kolay kolay 15-20m vermezler

Poldi 7,00 mil. € satılırsa bunlar yerinetransfer filan yapmaz Burak 8,00 mil. € satıldıda ne oldu yerine gelen adamlar kim ??

Benim anlamadigim, ILK GELEN TEKLIFE BIZIM YÖNETIM NIYE ATLIYOR?

Pazarlama nedir bilmiyormu bu herifler? Levent Nazifoglu cikip hemen Podolski'ye bagli diyor. Desene arkadas cok önemli oyuncumuz, bu paralara satamayiz diye.. Adamlar rahat cikar en az 10 milyona.

Olm valla su adamlardan kurtulmak lazim. Bakin yemin ediyorum sonumuz iyi degil.

7 milyon cok az, kalsin Poldi.

Süha ‏@suha_gur 46 dk.46 dakika önce (Anadolu Ajansı Spor Muhabiri)
Galatasaray, Podokski için Çin Kulübü Beijing Guoan ile 7 milyon avroya anlaştı.

Oscar > Chelsea
Podolski > Galatasaray

malesef boyle enescim, bizim ulkede oynayan oyunculara oyle kolay kolay 15-20m vermezler

Yav reis Oscar'ın Poldi'den tek +sı yaşı Poldi'nin kariyerine şu dünyada yaklaşabilecek kaç topçu var yav hiç düşünmeden onun solu Poldi'den iyi diyebileceğimiz kaç topçu var yav

Podolski satılıp gelen para Ahmet Çalık'a yatırılacak.

Bu transferi isteyen adam Galatasaraylıyım demesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt