Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten 1 stopere ihtiyaç vardı Serdar'ın sakatlığıyla 2 stoper almak şart oldu.Sağ bek desen oynayan 3 oyuncuda birbirinden beter.Orta sahaya 1 transfer şart.Forvete en az 1 transfer şart. Bu yönetimle nasıl olacak bu işler bilmiyorum :38573:

Reçeteyi yazıyorum;
Kurt Zouma - kiralık
Niasse - bonservis.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

C0CAhG_W8AAyFHE.jpg

Yeni forvet transferimiz

Ulan nasıl bir takım olduk anasını satayım anadolu takımı bizi eze eze 90 dakika oynuyor Td miz takımın yıldız oyuncuları çıkıp zemin kötüydü yoksa yenebilirdik diyor

Sanki mükemmel top oynuyoruz bam bam atak yapıyoruzda bir zemin problem anasını satayım

Sezon sonu için ;

Sneijder 15 Milyon Euro karşılığında Çin'e satılsa yerine takas yolu ile Selçuk + 3-4 Milyon Euro'ya Badou N'Diaye ve bedelsiz olarak Mehmet Ekici alınsa ;

Tolga
N'Diaye M.Ekici

Orta sahasına ve 4-3-3'e tepkiniz ne olurdu?​

Son düzenleme:
Reçeteyi yazayım mı
1)Dursun ve ekibi gidecek
2)JoR ve ekibi gidecek
3)Takımdaki tüm defansçılar gönderilip 0'dan defans 4'lüsü kurulacak
4)Sneijder-Selçuk-De Jong-Hamit yerine 2 tane B2B kuvvetli çevik orta saha alınacak
5)Poldi-Eren-Sikdtrosson yerine 1 tane adam akıllı kalitesi ismi golcülüğü tartışılamayacak bir santrafor
6)Yasin-Sinan satılıp adam akıllı bir sağ kanat alınacak hızlı çok iyi dribling yapan mümkünse solak
7)Bana göre takımda kalması gereken adamlar Bruma-Muslera-Tolga geri kalan hepsi çöp Serdar sakatlık problemi olmasa tam bizim istediğimiz stoper'de aslında adam iyileşip maça çıkamıyorki 2. Subotic adam anasını satayım

Sezon sonu için ;

Sneijder 15 Milyon Euro karşılığında Çin'e satılsa yerine takas yolu ile Selçuk + 3-4 Milyon Euro'ya Badou N'Diaye ve bedelsiz olarak Mehmet Ekici alınsa ;

Tolga
N'Diaye M.Ekici

Orta sahasına ve 4-3-3'e tepkiniz ne olurdu?​

4-3-3 oynayacaksak sol iç ve sağ iç aynı badou gibi dinamik 2 adamdan oluşmalı takımı ileri taşıyan güçlü hızlı ha sol iç Badou olur diğeri kısmen daha teknik olabilir ama Ekici buna pek uygun değil ama galiba Ekici'yi alacaklar bizim çapsız yöneticiler

Sezon sonu için ;

Tolga
N'Diaye M.Ekici

Orta sahasına ve 4-3-3'e tepkiniz ne olurdu?

Selcuk futbolu bizde birakacak yani bir yere falan gitmez

Bunun disinda senin yazdigin oyuncular ile cok ofansif bir orta saha olur, oraya bi defansif orta saha sart

Selcuk futbolu bizde birakacak yani bir yere falan gitmez

Bunun disinda senin yazdigin oyuncular ile cok ofansif bir orta saha olur, oraya bi defansif orta saha sart

Şuanki ortasahamızdan çok daha dinamik ve sert olur bu orta saha reis inanki

İşte tek problem Ekici trabzon'da Badou Osmanlı'da tek amaçları hücum yapmak hep serbest rolde atakları şekillendiren oyuncuları(10 numaraları) oldular bu adamları getirip adam kovala markaj yap defansa yardıma gel dersen ne kadar başarılı olurlar onu bilmiyorum işte

Mehmet Ekici
Tunay Torun
Adem Büyük
Douglao

h.o

Başkan nöbeti tutmak kulübümüz ve gelecek adına çok daha hayırlı olur.

SARI-KIRMIZI!

Aynen katiliyorum

Transferle birsey degismez,baskan gitmeli

Türkiye'den topcu alanin Allah belasini versin yeter artik

Şu Ali Duruste sinir oluyorum oglum nasil Galatasaraylisin sen klubun sana ihtiyaci var Su Dursun yerine koysaydi adayligini simdi cok farkli yerlerde olurduk

Son düzenleme:
Recete yazanlar var komik seyler yahu. Hergun farkli kadrolar yapma falan.
Tek bir recete var 32 yasinda gotunu kaldiramayip futbolu neredeyse birakacak olan adama 36 yasinda hayvqni guc yukleyebilen hocaya ve ekibine ihtiyac var. Yazin o hayvani kondusyon yuklenen surekli basan takimda bir anda tekme konulan kondusyonere ihtiyac var. Birseyler dondu o gonderilis sirasinda hayirlisi.

Artik anlayin yahu oyunculari satma gibi bir sansin yok. 1 milyon kere yazsan da olmayacak bu niye bu ısrar. Elinde satabilecegin tek adam var podolski o kadar.

Cinliler mal degil yani sozlesmesi bitmis adamlari kovaliyorlar bonservis vermiyorlar artik.

Belki burak gibi podolskiden aliriz 6-8 o kadar. De jong misal adami istemesen her turlu elden cikarirsin para kazanmak icin 1 yil gidebilir bonservis hayal ucmayin.

Oturup mantikli hamleler yapmali.

Stopere cok iyi bir oyuncu sart artik. Bir sag kanat veya kanat forvet oynayabilen oyuncu sart. Sag acik alirsan yasini veya brumayi sahte forvet oynatabilirsin.

Sonra carole olayi dogruysa 3e 5e bakmadan hemen gondereceksin. O tarz oyunculari 1 sene parlat sat

Recete:

Amator bi kulup satin alip

Cenk
Eray
Sabri
Cavanda
Chedjou
Balta
Semih
Lescuk
Sneijder
Yasin
Salih Dursun

Felan filan iste yaz yaz kadrodaki gereksizler bitmiyor anasini satim... Amator bi kulup satin alacaksin ve bunlara da ya gidersin bonservisinle yada amator e gidersin dersin futbol hayatlarini bitirirsin... Baska care yok... Yada araba kazasina felan kurban gidecekler, yoksa kurtulus yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt