Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Calik
Badou Ndiaye
Irfan Can Kahveci
Edin Visca

Hadi alalim da yine hayatinizin kazigini s.kun kulübe. Uzun zamandir kazik yemedik. CL'de averaj takim'i olacagimiz günleri iple cekiyorum.

Badou ve Viscaya kazık diyen net futbol cahilidir

Badou Selçuk ve 1.5 yıldır top oynamayan artisti tokatlar

Badou ve Viscaya kazık diyen net futbol cahilidir
s
Sezon basi ayni sözü etmistin, kimin ne oldugu ortaya cikti. Onazi cöp diyince 'Onazi ye cöp diyen futbol cahilidir' diyordun. Ne oldu? Iyi tokat oldu dogrusu gerekirse.

Üstelik Cavanda stoper oynasin diyen bi cocuk futbol cahillikten bahsediyorsa, bu cifte standarttir.

Ahmet Calik
Badou Ndiaye
Irfan Can Kahveci
Edin Visca

Hadi alalim da yine hayatinizin kazigini s.kun kulübe. Uzun zamandir kazik yemedik. CL'de averaj takim'i olacagimiz günleri iple cekiyorum.
Bu saydıkların isimleri dahi alamayız ahmet çalık filan hadi neyse edin visca gelmez irfan için çok büyük paralar isterler.
Şu an durumumuz çok kötü, transfer güvenebileceğin adam yok işin kötü yanı. Para bi şekilde bulunur.

NKGSDVBS
TapaTalK

Maliyetinden dolayı kazık olarak nitelendirildiğini anlamayan cahildir.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Lan biz bu oyunclari daha kac defa görecegiz.

Yhehehahsdheqhe bu kez bu oyuncu kesin iyi, digerleri gibi degil ha, kesin kesin iyi yani.

Sonuc; cöp.

Insanda biraz utanma olur artik.

s
Sezon basi ayni sözü etmistin, kimin ne oldugu ortaya cikti. Onazi cöp diyince 'Onazi ye cöp diyen futbol cahilidir' diyordun. Ne oldu? Iyi tokat oldu dogrusu gerekirse.

Üstelik Cavanda stoper oynasin diyen bi cocuk futbol cahillikten bahsediyorsa, bu cifte standarttir.

Ontivero ve Chedjou sevdası yüzünden 2 milyon tokat alan velet mi tokattan bahsediyor :d

Doğru dürüst izlemediğin oyuncuya kazık demek ancak senin gibi bir ultra futbol cahile yakışır

Artık cahillik mi, Semih Çiğdem in dediği gibi ırkçılık mı bilemeyeceğim

Ben de anlamıyorum artık

Maliyetinden dolayı kazık olarak nitelendirildiğini anlamayan cahildir.

s
Acik acik maliyetinden ve performansindan dolayi Can. Yillardir izliyoruz bu yerli sevicilerin tiyatrosunu. Soktulari kazik kalmadi kulübe sözde taraftar. Yani hatalardan ders cikarmiyorlar birde.

Sadece Süper Lig izleyince düyna futbolun seviyesini bilemiyorlar ki. Sonra Arsenal en kötü döneminde 4 atip gidiyor.. Bizde Avrupa Fatihi Galatasaray diye kendimizi avutuyoruz.

s
Taraftar hangi kulübün taraftari oldugunu unutmus belli ki.

Ne alakasi var? Kendi ligimizde iyi oynayan oyunculari gormezden gelemessin, bunun takim tutmayla alakasi yok.

Oynadigimiz orta sahaya bak: Selcuk, De Jong, Sneijder

Hangisi topu alip ileri dogru dribbling yapiyor, hangisi hizli hucuma cikabiliyor, hangisi adam eksiltebiliyor, ucu de sadece pas pas pas, sneijder eski sneijder degil artik, selcuk ne kadar kotuyse sneijder de aynisi, badou'yu koy besiktas'a fener'e bak bakalim nasil dokturuyo.

Ontivero ve Chedjou sevdası yüzünden 2 milyon tokat alan velet mi tokattan bahsediyor :d

Doğru dürüst izlemediğin oyuncuya kazık demek ancak senin gibi bir ultra futbol cahile yakışır

Artık cahillik mi, @Semih Çiğdem in dediği gibi ırkçılık mı bilemeyeceğim

Ben de anlamıyorum artık
s
Yine ben daha 2 mac izlemedigimiz Ontivero gibi genc birini savunuyorum, Chedjou gibi fransa liginde basarili olmus stoperi savunuyorum.

Onazi'ye iyi futbolcu, Cavanda stoper olsun diyenlerin halinden bahsetmek gerekir.

s
Vay müthis zeka, Ndiayeyi istemeyince yerine bencede hatta Modric gelmeli, mantikliymis.
Sagol renkdasim. Suan imkanlarimiza bakmak lazim, Galatasarayi destekliyoruz fakat su zor günlerde biraz profili düsük ama iyi topcular almak lazim. Badou bize iyi gelir.
Mesela BJK Atiba'yi alinca kimse tanimiyordu (Tabi ben FCK zamanindan beri taniyorum) adam nasil oynuyor kendi gözlerinle görüyorsun

Ne alakasi var? Kendi ligimizde iyi oynayan oyunculari gormezden gelemessin, bunun takim tutmayla alakasi yok.

Oynadigimiz orta sahaya bak: Selcuk, De Jong, Sneijder

Hangisi topu alip ileri dogru dribbling yapiyor, hangisi hizli hucuma cikabiliyor, hangisi adam eksiltebiliyor, ucu de sadece pas pas pas, sneijder eski sneijder degil artik, selcuk ne kadar kotuyse sneijder de aynisi, badou'yu koy besiktas'a fener'e bak bakalim nasil dokturuyo.
s
Öffff, kac senedir bunu okuyoruz ya.. Sercan Yildirim da döktürüyordu güya büyük takimlarda.

ulan Selçuk'u katar hariç kim neden alsın? çakma portakalın adı var okuturuz bi şekilde. he alıyolarsa ikisini de hemen verelim.

Kazık mazoşisti olan taraftar kitlemiz var. Ne kadar kazık yese bile yine de doymuyor akıllanmıyor.

Irfan Can kim arkadaş ya. Bunlara kaldıysak yuh halimize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt