Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sagol renkdasim. Suan imkanlarimiza bakmak lazim, Galatasarayi destekliyoruz fakat su zor günlerde biraz profili düsük ama iyi topcular almak lazim. Badou bize iyi gelir.
Mesela BJK Atiba'yi alinca kimse tanimiyordu (Tabi ben FCK zamanindan beri taniyorum) adam nasil oynuyor kendi gözlerinle görüyorsun
s
Su cümleyi kurup, Türkiye Liginden oyuncu almak istiyorsun yani öyle mi? Yani gidiü yine 5 sayalim kulüplere, bi b.k oynamasinlar Serdar, Eren gibi.

Profili düsük topcu sadece Türkiye'de mi oynuyormus?

Yok biz 30mluk İnaki Williamse yönelim veya PSG 25m avro ödediği Jese Rodrigueze

Forumu hayal dünyasında yaşayan veletlerle doldurursan böyle olur gerçi

Kazık mazoşisti olan taraftar kitlemiz var. Ne kadar kazık yese bile yine de doymuyor akıllanmıyor.

Irfan Can kim arkadaş ya. Bunlara kaldıysak yuh halimize.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
s
Irfan Can'a yeni Alex diyorlar :D

O degilde, bu ülkenin taraftarina kizmamak gerekir aslinda. Türkiye'de basarili olmus bir oyuncuyu, yani Alex'i, Hagi ile kiyasladi bu ülke yahu, Galatasaray taraftari dahil.

Simdi bu adamlar futbolu takip etmis mi oluyor?

s
Öffff, kac senedir bunu okuyoruz ya.. Sercan Yildirim da döktürüyordu güya büyük takimlarda.

Sercan ile badou'nun ne alakasi var? Sneijder selcuk bu takimda oynar da, badou oynamaz mi? Badou'yu osmanli'nin avrupa maclarini izledin mi hic? Bize, besiktas'a, fener'e karsi izledin mi hic?

s
Su cümleyi kurup, Türkiye Liginden oyuncu almak istiyorsun yani öyle mi? Yani gidiü yine 5 sayalim kulüplere, bi b.k oynamasinlar Serdar, Eren gibi.

Profili düsük topcu sadece Türkiye'de mi oynuyormus?

Profili düsük topcu sadece Türkiyede oynamiyor, sen sadece unutmayin hangi takimin taraftarisiniz dedin ya , sanki gidip Modric, Kante'yi alabilecegiz haldeyiz suan.
Profili düsük liglerden futbolcu alabiliyorsan al bakalim, senin önergin ne, herkesi sorgulamak kolay tabi ebem'de yapar, bikerede sen birsey öner.

Sercan ile badou'nun ne alakasi var? Sneijder selcuk bu takimda oynar da, badou oynamaz mi? Badou'yu osmanli'nin avrupa maclarini izledin mi hic? Bize, besiktas'a, fener'e karsi izledin mi hic?
s
E bende sana sorular soruyorum sende sordugun gibi. Sercan'i Fenere karsi hic izlemedin mi? Amrabat'i Besiktas ve Fener'e karsi hic izlemedin mi?

Ne Irfan Can'i, biz burda badou diyoruz lafi nerenizden anliyorsunuz

Sirf laf sokmak icin yorum yapmayin bari

Super Ligde oynayan her oyuncuya kazık demek de güzel kafa valla

Cedric Bakambu bu şahıslara güzel koydu

Profili düsük topcu sadece Türkiyede oynamiyor, sen sadece unutmayin hangi takimin taraftarisiniz dedin ya , sanki gidip Modric, Kante'yi alabilecegiz haldeyiz suan.
Profili düsük liglerden futbolcu alabiliyorsan al bakalim, senin önergin ne, herkesi sorgulamak kolay tabi ebem'de yapar, bikerede sen birsey öner.
s
Aylik ver bana 100bin avro, gece gündüz calisip o oyunculari cikartiyim gözünün önüne.

Şu genelleme yapanların ağzına odunla vurasım var. Herşeye bi genelleme ulan yeter

NKGSDVBS
TapaTalK

Önerdi ya

# Inaki Williams

Anadolu topçularindan vazgecin artik . olcan,donk,tarik,veysel v.s hangisinin katkisi oldu pederle bile kac kere atiştik bu konudan dolayi şimdide visca,ndiaye,ekici diyo . kac kere kazik yicez artik arkadas siz Galatasaray duşmanimisiniz

Alacağın fiyata bağlı

4-5m avro + 1 takas oyuncuya hayır demem tbh

Ben ironi yapmisdim.
Edin Visca ve Badou bu ligde Galatasarayda oynayabilecek futbolcular. Ha Sampiyonlar ligi icin yetersiz olabilirlerde bizim hedefimiz zaten Türkiye ligi, biraz gercekci olalim bulundugumuz durumda sampiyonlar ligi hayal olur, bir kac sene boyle maalesef.

Bir insan haksiz oldugu vakit hangi yöntemlere gecer? Yalan dolan, propaganda, manipülasyon diyebilecegimiz yöntemlere tabi ki.
Biz bosuna mi dedik bu sahis icin: Egitim sart.

Sorun su: Siz Galatasaray'a öneri icin acitigmi düsünüyorsunuz kendi kendinize. Oysa ben forum icin actim, ilerde tartisilir yazilir, gelisimi takip edilir diye.

Bir kac gün önce Tolisso konusunu da actim, o ayni sekilde mümkün degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt