Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C0gOaIDWIAAD4PT.jpg

futbolcuların performansını yükseltmenin yolu aslında belli; 4 yıllık kontrat mı imzaladın her yılı opsiyonlu olacak, gör bakalım nasıl yırtıyorlar kendini. Kabul etmiyorsa da gelmesin. Elimizdeki kadronun yarısı çöp ama hem para hem de süre olarak öyle kontratları var ki hiçbi yere gitmiyorlar. Bunu tabii Sneijder, Podolskiye, Musleraya yapamazsın orası ayrı ama bari Semihe, JPK ya, Endoğana, Salih dursuna yapsalardı.

G.Saray, Manuel da Costa ile ilgileniyor' haberi Portekiz basınında yer bulmuş.

C0gwzajXUAAvXDN.jpg

AS gazetesi, Donk'un Galatasaray'a dönme ihtimalini yazmış..

C0g1qpyXAAADrjc.jpg

Yaw hepsi yalan inanmayin

Ahmet calik, douglao, da costa hepsi yalan yok bide donk geri gelecekmis geciniz...

Evet hepsi yalandir mutlaka.

Donk icin 2,5 Milyon konusulurken de rahat olun vermezler diyordunuz. 1 sene kontrati kalmis adama da kimse 4 milyon bonservis vermez rahat olun diyordunuz, Serdar'a da o kadar para vermez kimse diyordunuz.

Dursun ulan bu, bu adamdan hersey beklenir. Ahmet Calik olayina tamamen inaniyorum ben, tam da Dursun ve Levente uyayacak bir futbolcu. Yerli, berbat ve pahali.

Sabri-Chedjou-Ahmet Çalık-Carole
Donk-Selçuk
Yasin-Ekici-Bruma
Eren

Kadro-ül muazzam

Evet hepsi yalandir mutlaka.

Donk icin 2,5 Milyon konusulurken de rahat olun vermezler diyordunuz. 1 sene kontrati kalmis adama da kimse 4 milyon bonservis vermez rahat olun diyordunuz, Serdar'a da o kadar para vermez kimse diyordunuz.

Dursun ulan bu, bu adamdan hersey beklenir. Ahmet Calik olayina tamamen inaniyorum ben, tam da Dursun ve Levente uyayacak bir futbolcu. Yerli, berbat ve pahali.

cok dogru

hele bazi kisiler var ki, cikan her habere "yaaeeevvv bu x gazetesinin haberi, gaza gelmeyin" diyorlar

SA

Artik buralardayiz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugun ki film basarılı oldu JOR artık devre arası kovulmaz umarım sezon sonu hüsran olmaz

Selçuk,Hamit,Chedjou,Cavanda,Sigthorssonu gönder...Badou,Vargas,Caceres,Subotic al temiz

Muslera
Caceres Subotic Hakan Carole
Badou De Jong
Vargas Sneijder Bruma
Podolski

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt