- 30 Ağustos 2009
- 30.113
- 19.967
- 2.393
Sergen'in cezası biter bitmez Fenerbahçe Ben Arfa'yı aldı. Yüzyılın cenabeti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda Sadi Sergen ZerenSergen'in cezası biter bitmez Fenerbahçe Ben Arfa'yı aldı. Yüzyılın cenabeti.
alamiyacaklarını nerden biliyosun renktaşiyi ki ben arfanın da lensin de bonservisini alamayacaklar bu sezon şampiyonluğu kaptırmamak için transfer yapmamız lazım
alamiyacaklarını nerden biliyosun renktaş
Hamza Hamzaoğlu: Biz yıpranabiliriz, Bursaspor yıpranmasın, gerekirse aradan çekiliriz. Yarın yönetimle toplanacağız.
haydaaaaaaaa
Can Uz hocam donuyor ?Hamza Hamzaoğlu: Biz yıpranabiliriz, Bursaspor yıpranmasın, gerekirse aradan çekiliriz. Yarın yönetimle toplanacağız.
haydaaaaaaaa
ne güzel ozaman buna biraz olsun sevindim işte ama o birisi menajer mi kim yani emin olabiliyor alamicaklarını ?birinden bilgi aldım
ben arfa dedigin adam calım masteri ya burda basarısız olma ihtimali yok bana göreBizde, Ben Arfa'dan çok daha iyi Sneijder var. Nesini kıskandınız anlamadım?
Oynadığı en iyi takım PSG. Onda da 6 ayda yolladılar.
Sergen Zeren evet soruyoruz sana,nesini kiskandinBizde, Ben Arfa'dan çok daha iyi Sneijder var. Nesini kıskandınız anlamadım?
Oynadığı en iyi takım PSG. Onda da 6 ayda yolladılar.
ben arfa dedigin adam calım masteri ya burda basarısız olma ihtimali yok bana göre
o kadar iyi olsa PSG tutardı veya daha iyi bir takıma gelirdi. Döşamp, EURO 2016'ya bile almadı. Sorunlu oyuncu.