Abbas Uluç
Cezalı
- 28 Eylül 2009
- 557
- 1
- 1.128
bırazdan cok pis patlayacam arkadaslar,birilerinin..... koyacam.şans dileyın.
kim bu kişi? kız mı erkek mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim bu şanslı kisi?
Delaneyi tekrar zorlamalıyız
Sana is mi yok ulan, bas istifayi gel İzmire Şirdan uzerine lokanta acicam koyayim seni basina guvenilir adam ariyorum.patronun teki
Mert G. Veren renktaşımıza da bir iş ayarlaman gerekmez mi renktaş?Sana is mi yok ulan, bas istifayi gel İzmire Şirdan uzerine lokanta acicam koyayim seni basina guvenilir adam ariyorum.
Sn G.Veren gurbette doner kesiyor diye biliyorum memnun olmali hayatindan.Mert G. Veren renktaşımıza da bir iş ayarlaman gerekmez mi renktaş?
Bütün yorumların tam benim kafadan ya helal sanaUlan su PTT deki takimlar kadar bile olamiyoruz adamlar gidiyor ucuza Afrika'nin köylerinden futbolcu topluyor.
Süperlig den alacagimiz bos adamlar yerine o parayi 5-10 tane afrikaliya yatirsak arasindan 2 tanesi iyi ciksa yine kârda oluruz. (Düz hesap bu, ama siz ne demek istedigimi anladiniz)
Ben Arfa Fener de, Eto'o Besiktas'ta diyorlar, peki biz kimi aliyoruz?
Onu aldik sayiyorum da direk etki yapacak birisi degil, gelecek adina yapilmis bir transfer. Bize ondan haric direk katkida bulunacak kimler gelebilir onu merak ediyorum, gerci Dursun ve Nazif varken kesin sakat bir oyuncu cikar sapkadanSidiki
Sana is mi yok ulan, bas istifayi gel İzmire Şirdan uzerine lokanta acicam koyayim seni basina guvenilir adam ariyorum.
Onu aldik sayiyorum da direk etki yapacak birisi degil, gelecek adina yapilmis bir transfer. Bize ondan haric direk katkida bulunacak kimler gelebilir onu merak ediyorum, gerci Dursun ve Nazif varken kesin sakat bir oyuncu cikar sapkadan![]()
Detaylari paylas adama ihtiyac varsa Vasfi Vural gelir hemenanasını avradını sevicem birazdan ,relax