Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Foruma girdim yatmadan önce olayci yanginci tayfaya takilmak icin, birsey yokmus hersey durgun

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

China1.png

Bizi üzme

gidip Muslerayi cine satarlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
renkdaş sen bu alamancı futbolculardan anlarsın. mehmet ekicide sanırım alamancı ve bayern altyapısından yetişmiş.
gerçekten çöp mü?

Nürnbergdan sonra Bremena gitmesi hatali oldu. Üstelik habire sakatlanip durdu. Hee TS nun ilk senesinde baya iyidi. Buradada sakatliklara bogustu. Üstelik artik TSnun suyundan mi neyinden mi , adam futbola konsantre degil. Birde gelistirmemis kendisini. Alinmasi dogru degil bana göre. Bak söyle olur . Satarsin Selcugu, yerine ilk 11 cm'i alirsin, üstelik Ekiciyide ucuz !!! maliyete getirirsen eyvallah derim. Ilk 11 icin olmaz.

Nürnbergdan sonra Bremena gitmesi hatali oldu. Üstelik habire sakatlanip durdu. Hee TS nun ilk senesinde baya iyidi. Buradada sakatliklara bogustu. Üstelik artik TSnun suyundan mi neyinden mi , adam futbola konsantre degil. Birde gelistirmemis kendisini. Alinmasi dogru degil bana göre. Bak söyle olur . Satarsin Selcugu, yerine ilk 11 cm'i alirsin, üstelik Ekiciyide ucuz !!! maliyete getirirsen eyvallah derim. Ilk 11 icin olmaz.
tsk reis. yazdığın son kısıma katılıyorum bende.

Tolgay Arslan sanki daha sağlam topçu gibi

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Saat daha 12 olmamış forumda in cin top oynuyor

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Zaten iskelet kadro belli 2 transfer şampiyonluğu getirir fazla değil; Stoper*, Sağ Kanat**.

*: Uzun boylu süpürücü.
**: Lensvari hem atıp hem attıracak.
Muslera
Linnes - Stoper - Hakan - Carole
de Jong - Tolga
Lensvari - Sneijder - Bruma
Podolski

Cenk - Sabri, Chedjou - Selçuk, Josue, Yasin - Derdiyok.
+ Semih, Sinan, Sigthorsson.

İlk önce Selçuk'un ilk 11 hayatını bitirmek lazım tabi.

Fernandao daki dala vereyi Sow transferinde de yapmışlardı. Bunlar dışarıdan para sokuyor, transfer ayağına. Şerefsizbahçe acilen denetlenmelidir!

Stoper x2 , Quality Orta Saha ve Delici Forvet (Burak Yilmaz stye ama kazma olmayani) ama en onemlisi iyi bir hoca.

Ve cenabet Dursun'un durdurulmasi

= Maybe 21st Sampiyonluk

Hadi Allah'a emanet

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt