Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Epureanu yu Ahmet Caliga nazaran öpüp basima koyarim. Yahu bu ligten sadece 6-7 oyuncu alirim okadar . Gidip en mallarini aliyoruz
s
Ben bu ligten 1 oyuncuya 5 kurus para bile vermem. Adamlar daha kendi ligimizde sallaniyorlar, CL'de donuna yapacak oyuncularla isim olmaz.

Örnegin Yasin goller atiyormus ligimizde, Benfica macini unutmadik daha..

Madem lig dışından oyuncu alamıyorsunuz o zaman Edin Visca veya Badou'yu alsanıza komisyoncu hainler

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lan 65 varda az kafayi calistir yahu. Vergi kacirma diye bir olay var kardesim futbolcu bayilir kullanin.
Olmuyormu imza parasi adi altinda para vereceksin. Yilligini dusuk gostereceksin transfer bedeli olarak imza parasi verecrksin maas yukune girmeyecek bu.

O da mi olmadi bir fon sirketi kuruyorsun zenginler senede 1er milyon euro atiyor diyorsun koca camiada 20 kisi buluyorsun bu sekilde her sene 20 milyon butce.

Katılıyorum her türlü yolunu bulursun.
Ama başımızdakilerin Galatasaraylılıkla alakaları yok. Adamların Galatasaray umrunda değil. Ben başımızdaki adamların Galatasaraylı olduğunu düşünmüyorum.

Bu beceriksizler niye scout ekibinin onerdigi isimler uzerinde durmuyor?

Milan dan Gustavo Gomez i kiralasinlar iste. Ahmet Calik nedir.

........... böle piyasayı.onun bunun cocukları.ben böle patronun taaaaa.............yani

Ertan Süzgün ‏@ertansuzgun 36 dk.36 dakika önce
İSTİHBARAT: G.Saray'ın Ahmet Çalık ilgisi var evet.
Ama net bir şey yok.
Ayrıca söylenen rakamlarla bu transferin ihtimali imkansız.

Boyle yetersiz oyunculari almaya devam et, sonra da taraftarlari stada bekle he...

.....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt