Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alexander Isak - Oyuncu profili 2016 | Transfermarkt
bu azmanı sabah dile getirmiştim . maiga'ya 500 bin euro'yu çok gören yönetim bi haltı beceremez . hayallerim yarım kaldı lan biz ne zaman genc yetenekleri takımımızda görcez lan avrupada oynarken anca ağzımız açık mal mal bakar dururuz artık . geldiğiniz güne lanet olsun lan ünal baskandaki vizyonun binde biri yok bu kamilde üşüyoruz ünal başkan yönetimi bu çapsızlara bırakıpta yaban ellere gittin lan

Santrafor kesin gelecek.
Sigghtorsun ve Podolski gidecek

Vargas acaba ST için mı alınacak.
Dahah çok SS.

Podolski işini Abdürrahim Albayrak bağladı Dursun'un getirdiği filan yok ama satılırsa medya yalar

Bu Vargas konusunda kararsizim Bundesliga performansindan dolayi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

klup takımlarında pek tutunamadı milli takımda daha etkin oynuyo . tabi yanında alexis,vidal,aranguiz,medel var . özellikle alexisle uyumu çok iyi en son uruguay-şili macında izlemiştim fena değildi o macta da

Sigthorsson gonderiliyor ve Podolski de muhtemelen çin'e gidecek

Bir stoper, bir sag kanat, bir de forvet transferi kesinlesti ozaman

Ben Kolbeinn'i zerre istememistim. Hamza döneminde bile karsi cikmistim kazma diye.

Ama keske simdi kalsa, sakat degilse faydali olabilir 2. yari. Tam bir sürpriz golcü.

Forvete Burak Yılmaz gelse sevineceğim o kıvamdayım şu an.

bu genc afrikali cocugu pahali diyormus bizim süper yönetim. Bunu diyen yönetim; Mehmet Ekici'ye veya Ahmet Çalık'a ne kadar bonservis, imza parası, komisyon, menajer ücreti, maaş verecek bakalım...sonrada bu afrikali cocuk nekadar tutacak diye anlatsin

Chiriches Vargas A.Vidal kira Badou Ndiaye de Poldi'den gelen para ile alınsın çok temiz olmaz mı

Mehmet Ekici para arti Stoch karsiliginda Fenerbahce'de deniliyormus Trabzon yerel basininda.

Hadi Aziz yap bir güzellik.

Şimdi Bild'in dediğine inanırım sanırım Poldi'ye ciddi ciddi teklif 20 milyon euro

Yalnız bu 20 milyon'un ne kadarı Dursun ve ekibinin cebine gidecek bizim takıma ne kadar kalacak çok merak ediyorum

Bild futbol konusunda sallamaz demis olayim. Birde oyuncularla iyi iliskileri var.

Normalde 20 milyon diyorsa dogrudur ama bana bile bu olay inandirici gelmiyor.

Alexander Isak - Oyuncu profili 2016 | Transfermarkt
bu azmanı sabah dile getirmiştim . maiga'ya 500 bin euro'yu çok gören yönetim bi haltı beceremez . hayallerim yarım kaldı lan biz ne zaman genc yetenekleri takımımızda görcez lan avrupada oynarken anca ağzımız açık mal mal bakar dururuz artık . geldiğiniz güne lanet olsun lan ünal baskandaki vizyonun binde biri yok bu kamilde üşüyoruz ünal başkan yönetimi bu çapsızlara bırakıpta yaban ellere gittin lan
Real Madrid line up move for AIK Solna's Alexander Isak reports - ESPN FC

Real Madrid e gidiyor anlasirlarsa, bonservisi icin ilk teklif 10.7 milyon Euro du ama bunu kabul etmediler.

Ulan nasıl oluyorda Dursun Yönetimi&JoR hala istifa etmemiş oluyor yav ne olması gerekir daha Tuzladan 6-7 yemedik diye mi duruyor bu çapsızlar hala

Yasin&Ched gibi adamlar Sarbi&Sinan gibi Hamit&Ayhan gibi adamların şu klüpde yaptığı atara bak la bu nasıl bir iş

Ünal Başgan&Abdurrahim Albayrak&Ali Dürüst&Lütfi Arıboğan&Fatih Terim gibi efsane yöneticilerimiz olsa şuan klüpte bu soysuzlar sürüsü kendini bir halt sanan güya topçuların içini kabak gibi oymazlar mıydı soruyorum size

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt