Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz basganim Ekici'yi alarak gerçek bir Galatasaraylı olduğunu tekrardan gösterecektir

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekici gittiği kulüpte patlama yapabilir o potansiyeli var ama bizim o kumara girme lüksümüz yok

Ohhh hamit de gitti.Insallah sabri ve yasinde gider

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mesele Ekici'nin iyi ya da kötü olması değil, bizim ihtiyacımız olmaması.

Bzie B2B iki adam lazım. Ekici tek yönlü fiziksiz bir adam.

bonservisi olmayan N'Koulou ve dembele'yi almak varken serdar ve eren'e 9 milyon euro bonservis bedeli bayıldık!!! resmen komisyon transferleri.

lamı cimi yok kulüpler kişilere satılmalı yoksa öbür türlü kongrede ne kadar adam varsa sırayla gelip kulüpleri soyuyorlar.

Galatasaray, Mehmet Ekici'nin menajerliğini yapan babasının Beşiktaş ve Fenerbahçe'yle görüşmesi üzerine transferden vazgeçti. [Skorer]

Rodalleganın piyasası düşmüşken yarım sezon kiralasak keşke.

OptaCan ‏@OptaCan 50 dk.50 dakika önce
2- Süper Lig’de kalecisine en fazla pas yapan takım Galatasaray (212)

OptaCan ‏@OptaCan 12 dk.12 dakika önce
9- Süper Lig’de kafayla en fazla gol yiyen takım Galatasaray: Yediği 16 golün dokuzu kafa vuruşlarından geldi (%56). Çakılı.

Ve buna rağmen boyu 1.81 olan hava toplarında rezil olan MAL OĞLU MAL Ahmet Çalık'ı yarın Galatasaray'lı yapıcaz.

Bosuna heveslenmeyin, bu sene Galatasaray lisesi buyuklerinden geri adim atin mesaji aldi.
Bukadar sey tesadufmu?
- sabri ve hamitin takimda kalmasi ? bugun super lig ve 1,2 ligde hic bir takimda direk 11 oynayacak gucleri yok
- selcuk her mac kotu, neden bukadar israr ediliyor?
- neden riekerinkle devam ediyorlar
- eren,serdar,tolga,sigdursun gibi sakat isimleri neden aldilar (niye hepsinin gecmisinde buyuk sakatliklar var)
- cavandayi neden aldilar? trabzonspora burda bir iyilik mi yapildi yada borcmu odedik?

bugun 3.siradaysak bunun tek bir aciklamasi var oda bruma ve musleranin is ahlaki ve hedefleri olmasindadandir.
selcuk kafada bitirmis.
hamit yahudisi halen kac kurus alirim hesabinda
sabri karisina hangi arabayi alirim hesabinda
yasin,sinan gibi kici kirik almancilar burnu kalkti

Bukadar olumsuzluk varken, neden yonetimden bir ses cikmiyor? gelip bana yonetim aptal demeyin cunku sonucta bu adamlar sendende bendende bu isleir iyi bilirler

ben burda kasit ariyorum, bu yil besiktas sampiyon olmasi icin herkez elinden geldigini yapiyor. kac haftadir hakemler bize haksizlik yapti. neden tepki gosterilmedi?
ultraslan neden suskun?

fener ekici den selçuk inan etkisi yapar diye umuyor ama yaş o iş. selçuk genç iken çok daha iyidi. tspora verdikleri aatıfta çöp bana kalırsa tsda pek karlı olmaz bu işten

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekiciden vazgeçtik , Hamit ve Sigdursun gitti , Sabriyi de postalayıp Ahmet Çalıktan vazgeçsek iki kiralık bi de Maigayı geri çağırsak bence transfer dönemininin kazananı oluruz.

Sene sonunda Chedjou , Semih , Yasini postala ne ala

Rodalleganın piyasası düşmüşken yarım sezon kiralasak keşke.
Bu takıma anadan doğma net bir golcü lazımken hala Niasse,Rodellaga demenize anlam veremiyorum.
Gidip yarım sezonda bize net katkı sağlayacak bir golcü kiralamak lazım.

Kiralama işine neden bu kadar nötr bakıyoruz anlamıyorum.
Beşiktaş Gomez'i kiraladı şampiyon oldu.
Fener Lens'i kiraladı şampiyonluğun en büyük adayı. Ayrıca Talisca'nın katkısı da orta da.

OptaCan ‏@OptaCan 50 dk.50 dakika önce
2- Süper Lig’de kalecisine en fazla pas yapan takım Galatasaray (212)

OptaCan ‏@OptaCan 12 dk.12 dakika önce
9- Süper Lig’de kafayla en fazla gol yiyen takım Galatasaray: Yediği 16 golün dokuzu kafa vuruşlarından geldi (%56). Çakılı.

Hıh işte en en büyük 2 sıkıntımızı yazmızlar resmen Opta

1)Oyunu açmayı ileri doğru oynamayı bilmiyoruz bırak ileri oynamayı top dolaştırmayı topu her alan Muslera'ya dönüyor geri.Son 2-3 haftayı saymazsak Sneijder-3-4 yıldır Selçuk-Oyun kurmasını bilmeyen stoperlerimiz başkta olmak üzere her canı sıkılan Muslera'ya dönüyor olmaz böyle iş arkadaş
2)Artık bizimde +190 bir stoperimiz olsun arkadaş yav valla kafayı yiyecem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt