Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sozlesmesi sezon sonu biten Vurnon Anita aslinda iyi olur orta sahaya 27 yasinda

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Yönetimin gereksizleri yollaması iyi bir hamle selçuk ver sabri semih gönderilip gerçekten kaliteli adamlarla yerleri doldurulursa gerçekten helal olsun derim gönülden

kupada tuzla 1.sırada

erzincan 2

gs 3. sırada

4.sırada olan elazığın 1 puanı var onu da bizden aldı

vay be eskiden juveli reallli gruptan çıkma savaşı verirdik ve çıkardık

1.olan real kupayı aldı

bizim elediğimiz juve ertesi sene final oynadı

şuan erzincan ve tuzla ile çekişiyoruz

birine anlatsan inanmaz

Valla gitsinler renktaş tuzla maçından sonra uyku girmedi gözümde dengem şaştı artık rikerink tamam kusurları var ama kadro bitik leş adam iyi tuttu bizi 3.sırada yeminle

Hiç sorma. Aynı şekilde benim de moralim fena bozuldu dün geceden sonra. Neyse sorumlulara yavaş yavaş cezaların kesilmesi sevindirici en azından.

İnşallah bu parakarı Ahmete mehmete savurmaz bunlar yapılacak iş belli sakho kiralık caceres boşta niasse yada Vargas satın alma Opsiyonlu kiralık orta sahaya b2b genç bir oyuncu birtanede sağ açık yeterli

Hiç sorma. Aynı şekilde benim de moralim fena bozuldu dün geceden sonra. Neyse sorumlulara yavaş yavaş cezaların kesilmesi sevindirici en azından.

Chedjou ve yasine ayarım chdjdoınun yaptığı resmen kasıtlı adamın erkekliğini bile bitirir böyle birşey olamaz resmen hayalarına girdi adamın ayıptır yasin kadar ukala bir adam görmedim semih kaya izmirden konuşmuşluğum var efendi bir adam ama asla yeterli değil teşekkür edip oda yollamalı

epl 'den 2 stoper al

joru gönder orta profil 1 türk hoca getir

şampiyonluk h.o.

Aga bu takım bu haliyle bile şampiyon olur.Bundan önceki 5 sezonda 2 kez şampiyon olamamışız sadece,ikisinde de ilk yarı bitmeden 10 puan farkı yemişiz,erkenden kopmuşuz da öyle olamamışız.İte kaka mücadeleyle 1-0 2-1 ala ala şampiyon olduk,son 6 sezondaki 4. şampiyonluk olacak,evet çok başarılı yerel açıdan baktığında ama olası bir ŞL macerasında yine 3. olabilir miyiz diyip duracağız,hadi geçen sene gibi bir şekilde 3. olduk kendimizi Avrupa Ligi'ne attık,muhtemelen maksimum 1 tur sonra da eleneceğiz.Takım ümit versin artık en azından AL kupasını almak için.Bu takım alır başını gider diyebilelim.Müzede bir Avrupa Kupası daha görmek istiyorum ben.Hadi bu olmadı,en azından final macerası falan yaşayalım,gerçekten Avrupa'da kupa hayali kurmak bambaşka bir şey.Yoksa Galatasaray'ın ligde şampiyon olmak,Türkiye Kupası'nı almak için transfere mransfere ihtiyacı yok.

Chedjou ve yasine ayarım chdjdoınun yaptığı resmen kasıtlı adamın erkekliğini bile bitirir böyle birşey olamaz resmen hayalarına girdi adamın ayıptır yasin kadar ukala bir adam görmedim semih kaya izmirden konuşmuşluğum var efendi bir adam ama asla yeterli değil teşekkür edip oda yollamalı

Efendilik karın doyurmuyor r'taş. Şerefsizin önde gideni olsun ama top oynasın ben fitim.

Aga bu takım bu haliyle bile şampiyon olur.Bundan önceki 5 sezonda 2 kez şampiyon olamamışız sadece,ikisinde de ilk yarı bitmeden 10 puan farkı yemişiz,erkenden kopmuşuz da öyle olamamışız.İte kaka mücadeleyle 1-0 2-1 ala ala şampiyon olduk,son 6 sezondaki 4. şampiyonluk olacak,evet çok başarılı yerel açıdan baktığında ama olası bir ŞL macerasında yine 3. olabilir miyiz diyip duracağız,hadi geçen sene gibi bir şekilde 3. olduk kendimizi Avrupa Ligi'ne attık,muhtemelen maksimum 1 tur sonra da eleneceğiz.Takım ümit versin artık en azından AL kupasını almak için.Bu takım alır başını gider diyebilelim.Müzede bir Avrupa Kupası daha görmek istiyorum ben.Hadi bu olmadı,en azından final macerası falan yaşayalım,gerçekten Avrupa'da kupa hayali kurmak bambaşka bir şey.Yoksa Galatasaray'ın ligde şampiyon olmak,Türkiye Kupası'nı almak için transfere mransfere ihtiyacı yok.

bu kadroyu anca terim şampiyon yapar

onu da ben istemiyorum

şampiyon yapınca da sezon sonu gitmez

sezon sonu 1 alman hoca gelmeli kulübe

bu kadroyu anca terim şampiyon yapar

onu da ben istemiyorum

şampiyon yapınca da sezon sonu gitmez

sezon sonu 1 alman hoca gelmeli kulübe

Terim gelse biraz rahatça oluruz,ama bu takım bu haliyle bile olabilir.Bjk,Fb,Osmanlı,Gençler gibi deplasmanların olduğu ilk yarıda öyle böyle sadece 3 puan gerideyiz.Tek yapmamız gereken 27.,28. haftaya kadar dişimizi biraz sıkmak ve içerdeki derbileri almak.Zorlanırız,ecel terleri dökeriz 2014-2015'teki gibi ama yine oluruz.Bu açıdan bir problem yok.Ama sonraki sene Avrupa mavrupa hak getire.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt