- 18 Mayıs 2011
- 52.985
- 56.859
- 4.613
Sozlesmesi sezon sonu biten Vurnon Anita aslinda iyi olur orta sahaya 27 yasinda
Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk
Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konuda rakipsiz olduğunu belirtmek isterim renkdaşım
Safralar şutlanmaya başlamış darısı saabrinin başına
Teşekkür ederim Ömer. Umarım kısa zaman içerisinde kavuşuruz.
Sabri sezon sonunda jübile yapar bizde ve defolup gider.
Valla gitsinler renktaş tuzla maçından sonra uyku girmedi gözümde dengem şaştı artık rikerink tamam kusurları var ama kadro bitik leş adam iyi tuttu bizi 3.sırada yeminle
Hiç sorma. Aynı şekilde benim de moralim fena bozuldu dün geceden sonra. Neyse sorumlulara yavaş yavaş cezaların kesilmesi sevindirici en azından.
epl 'den 2 stoper al
joru gönder orta profil 1 türk hoca getir
şampiyonluk h.o.
Chedjou ve yasine ayarım chdjdoınun yaptığı resmen kasıtlı adamın erkekliğini bile bitirir böyle birşey olamaz resmen hayalarına girdi adamın ayıptır yasin kadar ukala bir adam görmedim semih kaya izmirden konuşmuşluğum var efendi bir adam ama asla yeterli değil teşekkür edip oda yollamalı
Aga bu takım bu haliyle bile şampiyon olur.Bundan önceki 5 sezonda 2 kez şampiyon olamamışız sadece,ikisinde de ilk yarı bitmeden 10 puan farkı yemişiz,erkenden kopmuşuz da öyle olamamışız.İte kaka mücadeleyle 1-0 2-1 ala ala şampiyon olduk,son 6 sezondaki 4. şampiyonluk olacak,evet çok başarılı yerel açıdan baktığında ama olası bir ŞL macerasında yine 3. olabilir miyiz diyip duracağız,hadi geçen sene gibi bir şekilde 3. olduk kendimizi Avrupa Ligi'ne attık,muhtemelen maksimum 1 tur sonra da eleneceğiz.Takım ümit versin artık en azından AL kupasını almak için.Bu takım alır başını gider diyebilelim.Müzede bir Avrupa Kupası daha görmek istiyorum ben.Hadi bu olmadı,en azından final macerası falan yaşayalım,gerçekten Avrupa'da kupa hayali kurmak bambaşka bir şey.Yoksa Galatasaray'ın ligde şampiyon olmak,Türkiye Kupası'nı almak için transfere mransfere ihtiyacı yok.
bu kadroyu anca terim şampiyon yapar
onu da ben istemiyorum
şampiyon yapınca da sezon sonu gitmez
sezon sonu 1 alman hoca gelmeli kulübe