Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dua edin sadece Ahmet Çalık'la sınırlı kalsın. Ahmet Oğuz ve Serdar Gürler'le beraber 10M'ye paket yapmayalım.
02e6e1fcaf3fc26cfa577a083c1522c3.jpg

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cumhur Önder Arslan ‏@ArslanCumhur
Ahmet Çalık için bonservis pazarlığı sürüyor, Vargas kiralanmak isteniyor.

dikkat ettinizmi satılık polarcılardan tuzla rezaletine ragmen ses seda yok

aziz gibi bir ruh hastası olsaydı bu pislikleri temizlerdi tribünden

Şu armaya hastayım, kendimi bildim bileli takip ederim. Ama bu rezil yönetimle gerilemekten başka yolumuz yok. Şuan güneşte kalmış kar gibi eriyoruz zaten. Podolskiyi satsalar gidip Molozski, Çomarski, Dursunski ve Hasan-Hüseyin alırız. Parasını çarçur ederiz. Acı olan çoğumuz durumdan ve yazdıklarımdan haberdar ama yumruk oluşturacak irade yok... Tarihimiz böyle rezil yönetim göstermedi, Mehmet Cansun yönetimi bile bunlara bin basar

Arda, Emre ve Burak'i dinledim. Ciddiyim cacik olmaz bu türk futbolcularindan.

Arda bile cikip 'Yabanci sinirlamasi türk oyuncularin önünü kesiyor' diyor. Bu ne rezillik arkadas?

Burak cikip 'Bir cok arkadasimiz futbolu birakti 31 yasinda' diyor. Bu ne rezillik?

Ne olacakti? Yabanci sayiyi düsürüp türk futbolcularini yine rahatlatacagiz mi? Bunun üstüne yabancilara limit getirip seviyeyi yine altlara mi cekecegiz cöp yerlilerin oynayacagi icin.

Kaliteli oyuncu cikarsa her türlü oynar, bos yapmasin mallar. Türk yabanci fark etmez. Kaliteli türk cikmiyor diye zorla Sabri gibi topa vuramayin cöpü mü oynatacagiz? Sonra Sampiyonlar Liginde ol averaj takimi.

Ulan bunu Barcelona'da oynayan Arda Turan diyor, vay babam vay. Bosuna demiyoruz yerli cetesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt