Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakana sordum her zaman ki gibi birseyi bildigi yok, pekala o zaman nasil calisiyor bu lobbiler?

Yerli oyuncu lobisi, 90'lı yıllarda milli takımın deplasmandaki bir maçından galibiyetle yurda dönerken uçakta Galatasaray'lı bir futbolcunun prim muhabbeti sırasında ayak ayak üstüne atarak sesli bir şekilde "bize jeep yok mu?" dediği an kurulmuştur ve hala sürekliliğini korumaktadır.

"Galatasaray'lı futbolcu" diye kimi kasdettiğimi bilen bilir :coffee:

Stoperde uzun sevenler, Ranocchia'nın maaşı 1,5 milyon euro civarıydı yanılmıyorsam.

Yerli oyuncu lobisi, 90'lı yıllarda milli takımın deplasmandaki bir maçından galibiyetle yurda dönerken uçakta Galatasaray'lı bir futbolcunun prim muhabbeti sırasında ayak ayak üstüne atarak sesli bir şekilde "bize jeep yok mu?" dediği an kurulmuştur ve hala sürekliliğini korumaktadır.

"Galatasaray'lı futbolcu" diye kimi kasdettiğimi bilen bilir :coffee:

Bir futbolcunun gidip lobbi kurmasi mumkun degil, varsa oyle birsey ben cok sasiririm. Ha turkiyeden bir kac tane futbolcu toplanip birlikde bu ise girerse mumkun olur, ama bu benim kafamdada mantiksiz. Bunlar basit dedigimiz yalakaliklarla olur, türkiyede her zaman oldugu gibi.

Bir futbolcunun gidip lobbi kurmasi mumkun degil, varsa oyle birsey ben cok sasiririm. Ha turkiyeden bir kac tane futbolcu toplanip birlikde bu ise girerse mumkun olur, ama bu benim kafamdada mantiksiz. Bunlar basit dedigimiz yalakaliklarla olur, türkiyede her zaman oldugu gibi.

Eski lobiler gibi güçlü olmasa da günümüzdeki mevcut lobi budur. Bkz.

CkQvqNBWUAA309T.jpg

Futbol Arena ‏@futbolarena 1 sa.1 saat önce
İlhan Cavcav: "Ahmet Çalık ile 5 dakika önce konuştum. Galatasaray ile herhangi bir anlaşması yok." (Radyospor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt