Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun yıllardır şu takım, çöp oyunculardan kurtulsun diye bekliyorum. Binbir güçlükle yollanıyorlar ama her sene yenileri eklenip duruyor.
Bu bir kısır döngü, yönetici profili değişmediği için bundan kurtuluş yok görünüyor.

hücum olarak bence telles daha iyiydi ama savunma anlamında tartısmasız carole cok daha iyiydi tellesten

Carole'Ün içinden geçilmeyen maç kalmadı bu yıl renktaş. Telles'in savunması da hücumu da çok daha iyiydi Carole'den. Carole iyi niyetli, bilekleri iyi bir oyuncu. Bu kadar. Ekstra hiç bir mental, pozisyonel artısı yok.

Carole'yi çok beğeniyorum fakat Telles göze daha hoş geliyordu.

Telles < Carole yada Telles > Carole kıyasına girmeyeceğim.Düzgün işleyen bir sol taraf vardı o malesef bozuldu.

Telles-Yasin-Snejder ile neler yapıldığını gördük.

Bu sene Telles-Bruma-Snejder ile çılgın atardık.

Carole > Telles diyen Tellesi geçen sezon izledi mi acaba

Yoksa 2 sezon önce sergilediği performansa göre mi konuşuyor

Te allahım

Telles kalmalıydı tıpkı poldinin kalması gerektiği gibi

Şöyle bir savunma olsa ne dersiniz

Carole gerçekten derli toplu bir oyuncu sol stoper olarak çok başarılı olur mu kendi düşüncem olur niyetinde , tabi ki saha içinde görmek lazım

g26L2b.jpg

Şöyle bir sol tarafımız olsa gerçekten mükemmel olurdu.

Son düzenleme:
Carole'ü severim elinden geleni yapmaya çalışıyor adam ama bu tip futbolcular mental açıdan biraz zayıf olur yapabilcek bir şey yok ona ama Telles daha zeki adamdı o nedenle onu da severdim. Keşke ikisi de kalsaydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt