Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C0_C0-3XcAAiZSv.jpg

Ölür müsün
Öldürür müsün

Bugün yarin bisey cikmaz,dursun baskan simdiden cengiz özyalcinla kafayi cekmeye baslamistir

Allah rızası için siz transfer filan yapmayın la

2 yıldır klübün başındasınız aldığınız hala katkı veren takımda ciddi işler yapan tek bir tane topçu söyleyin la

Hamit: "Psikolojim bozuldu. Sözleşmemi feshedin." Yönetim: "Oyunun ortada. Bunu demen iyi oldu. En azından mali zarar olmaz." (Milliyet) pic.twitter.com/Ub5c9ns6Co
Yonetim hamit'e bu cevabi vermis guya :)

Yunanistandan futbolcumu alınır diyerek 3-4 maçını bile izlemediğiniz oyuncuya bok atmayın.
Irkçılıktan hallice bi mantık oluyor.
Ben de çok izlemedim videodan böyle Keita stili takılan biri gözüküyor falan yorum yapmıcam o yüzden lakin

Garry Rodriguez için biri

yürüyerek adam geciyor yunanistanda yasıyorum 3 macına gittim 3 maçtada gol asist yaptı :)

yazmış twitterda.

Şayet bu doğruysa doğru oyuncu profili.Rakip kaleye hızlı taşıyacak tempolu oyuncuya ihtiyacımız var. Bu arkadaştan da öyle bahsediyorlar asist sayısı da fena değilmiş galiba ,en azından Yasine muhtaç kalmayız.

Yahu bazen öyle yorumlar yapılıyor ki, sanki bundan önceki yönetimler çok iyiydide , başımıza ne geldiyse bu yönetim sayesinde geldi gibi havalar yaratılıyor.Şunuda söyliyim bu yönetimin hepsinden daha beter olduğunu kabul ederim.

Faruk Süren döneminde beri şu klübe başkan olmuş, yönetici olmuş adamların yatacak yeri yok. Bu adamların eksileri artılarından her zaman çok fazla olmuştur.

2000 Yılından sonra Şampiyonluklara baktığımızda bizim ve fenerin şampiyonluklar sayıları eşit (6). Normal şartlarda bizim 2000 senesinden sonra aldığımız ivme ile şampiyonluk sayısı bakımından şu zamana kadar ciddi fark atmamız lazımdı. Ama öyle kepaze yönetimler gördü ki bu klüp, birde buna o sürede rakibin ekonomik gücünü eklediğimizde hatta bu taraftar profili ile bu yaşadığımız 6 şampiyonluğu bile bir mucize olarak görüyorum.

Taraftar hangi takımı tuttuğunun farkında değil. Mesela basketbolda ayrılan bütcenin iyi bir bütce olup, geçen seneye göre artırılmış bir bütçe olduğundan bahsedip bu konuda yönetim elinden geleni yaptı diyen zihniyetten hiçbir halt olmaz. Eğer böyle düşünüyorsan O zaman Galatasaray her zaman her yerde şampiyonluk için oynar sözü senin için palavradır.

Galatasaraya başkanı olacak adam Galatasaray yakışacak sponsoru bulacak, bunu bulamayacağını düşünüyorsa o koltuğa oturmayacak.Bu kadar basit.

Şu zamana kadar çıkan isimlere baktığımızda bu transfer döneminden beklentim yok.Zaten gerek de yok. Taraftarın tepkisine bakınca herşey normal Şampiyon olmasak da olur. Bazen bu taraftarı görünce acaba ben tutuğum takımı çok mu büyütüyorum diye kendi kendime soruyorum.

Lazio'daki Wesley Hoedt'i çok beğeniyorum. Tam aradığımız uzun stoper. Geçen yaz transfer döneminde Alkmaar ile olan sözleşmesi biter bitmez Lazio bedelsiz olarak kadrosuna kattı. Hollanda U21 takımının kaptanı ayrıca. Bu sezon Lazio'da 6 maça çıktı. Genelde yedek bekliyor. Belki kiralayabiliriz.

kG66AW.jpg

Kiralık 2 tane sağlam oyuncu almak bu kadar mı zor yav.

Biz Osmanlidan Badouyu bekliyoruz, adamlar Mehmet Güven diyor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Hamit: "Psikolojim bozuldu. Sözleşmemi feshedin." Yönetim: "Oyunun ortada. Bunu demen iyi oldu. En azından mali zarar olmaz." (Milliyet) pic.twitter.com/Ub5c9ns6Co
Yonetim hamit'e bu cevabi vermis guya :)

Alacağı fesih parasıyla psikolojisi düzelecek. Beraat kararı hoppala vede cuppala. :)

Yav aysal külübü borçlandırıp kaçanda sendin ne konuşuyon pişkin pişkin gidelim ontiverolara veysellere milyonlarımı yatıralım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt