Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garry rodrigues hollanda alt yapisi gormus afrikali bir kanat oyuncu, 26 yasindaymis.

Rodrigues hizli oyuncu, adam gecen ve pozisyon yaratan bir oyuncu, sutlari da fena degil.

Muhtemelen 3-3.5m bu iş biter

O parayla daha genc ve daha yetenekli biri alinabilirdi... rodrigues cogunluk olarak sol kanatta oynamis, bize sag kanat oyuncusu lazim.

Son düzenleme:
Sezon sonu Lucas Ocamposu alin bari yahu, adam bizde oynar daha fazlasina satariz.

C1APZFGWQAAGJL1.jpg:large

:red:

Sneijder, Bruma ve santrafor varken bir kanadımızın daha disiplinli, savunma yönü güçlü ve çizgi oyuncusu olması gerekir diye düşünüyorum. Mesela eski Dortmundlu Kuba tarzı bir oyuncu. Çalım ve şut her zaman yetmiyor. Oyunun içinde kaybolabilecek bir tipe benziyor. Ligimizi de düşünürsek bu parayı ve takası Visca için önersek daha iyi olur. Ya da Ndiaye için. En azından ortasahamız rahatlar.

Sneijder, Bruma ve santrafor varken bir kanadımızın daha disiplinli, savunma yönü güçlü ve çizgi oyuncusu olması gerekir diye düşünüyorum. Mesela eski Dortmundlu Kuba tarzı bir oyuncu. Çalım ve şut her zaman yetmiyor. Oyunun içinde kaybolabilecek bir tipe benziyor. Ligimizi de düşünürsek bu parayı ve takası Visca için önersek daha iyi olur. Ya da Ndiaye için. En azından ortasahamız rahatlar.
Bizimkinler yanlis transfer yapmasini seviyor, hatta oglanustu bir zevk aliyor belliyki :)

Sana mi soracam neyi tasiyip tasimayacagimi

Millet görüp görüp gaza geliyor. Kendini de gaza getiriyorsun.

Ayrica ne idügü belirsiz adamlar böylece takipci kasiyor iste. Quakerboy mu neyse o da yaz döneminde bayagi prim yapmisti bu islerle.

Błaszczykowski tam bizim takima göre bir oyuncuydu.

Kanatlar Bruma ve Blas, forvet Gomez

Manyak takım olurdu...

Millet görüp görüp gaza geliyor. Kendini de gaza getiriyorsun.

Ayrica ne idügü belirsiz adamlar böylece takipci kasiyor iste. Quakerboy mu neyse o da yaz döneminde bayagi prim yapmisti bu islerle.

Ibrahim seten'in yonetimden teyitli bilgisini paylastim.

Yunan gazetecinin oyuncu ile ilgili bilgisini ve oyuncu hakkinda dusuncesini paylastim.

Bir de taraftarin dusuncesini paylastim.

Ne var bunda? Rahatsiz oluyorsan gormezden gelirsin.

Son düzenleme:
Arkadaşlar şu ana kadaar güvenilir gazetecilerin veya bizzat yöneticilerin söylediği bir transfer sayısı var mı? Stoper dışında hangi bölgelere adam alınacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt