Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Garry tam tirabzonluk transfer olurdu doğrusu

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zorya Luhansk, orta saha oyuncusu Alexander Karavaev'in Fenerbahçe'ye transfer olduğunu açıkladı.

ali naci küçük ‏@nkucukk
Garry Rodrigues, kanat oyuncuları arasında önemli alternatiflerinden biri
PAOK 4 milyon euro istedi
Galatasaray 2.5 milyon euro teklif etti

Piyasada ucuz adam bulmak zor. Yurtdışında az buçuk kariyeri olan,takımında düzenli oynayan bi oyuncuyu 2-3 milyona alamazsın

Garry rodrigues

Hızlı çevik dayanalıklı bir adam izlediğim kadarıyla
böyle güçlü yüksek kondisyonlu adamlara ihtiyacımız var tabikide
Hani şutlarıda var iyi kötü orta filanda açıyor
Gol/Asist sayısı filanda iyi
Böyle çok önemli bir + bu kanat oyuncuları için rakibini ters ayakta yakalayıp aniden süratlenmeyi biliyor

Ama bana göre en önemli 2 - si var
1)Top ayağında dolanıp kalacak gibi sanki her an topu tepecekmiş gibi top kontrolü gerçekten hiç hoşuma gitmedi
2)Mental olaraktan ne yapacağını bilmiyor gibi hele şu topu bir önüme depeyim yardırayımda ne yapacağıma sonradan karar veririm gibi oynuyor

Visca son 2 sezon: 60 maç 24 gol 15 asist
Ndiaye son 2 sezon: 61 maç 17 gol 7 asist

Sezon ortalamaları çok yüksek 2 ortasaha oyuncusu.

Yasinle sezon sonu sözlesme uzatilmayacak diye bikac yerde okumustum,dogru olanida bu zaten,poldininde gitme ihtimalini düsünürsek garry mantikli geliyor,Bruma devre arasi hicbir yere gitmez

Visca son 2 sezon: 60 maç 24 gol 15 asist
Ndiaye son 2 sezon: 61 maç 17 gol 7 asist

Sezon ortalamaları çok yüksek 2 ortasaha oyuncusu.
Visca 2 yıldır tüm süperlig maçlarında 11 başlamış istikrarlı bi oyuncu. Ndiaye bence abartılıyor Osmanlının oyun planında öne çıkması normal bize gelince ne olacağı meçhul bi oyuncu

Visca 2 yıldır tüm süperlig maçlarında 11 başlamış istikrarlı bi oyuncu. Ndiaye bence abartılıyor Osmanlının oyun planında öne çıkması normal bize gelince ne olacağı meçhul bi oyuncu

Tabi balıklama atlamamak lazım ama açıkçası Paok'ta ne olduğunu bilmediğimiz bir adama 4 milyon yerine Visca'ya veriririm takasla. Ndiaye ise ortasahaya güç ve dinamizm katar bence. 8 numara olarak oynar gibi geliyor bana iyi bir ön libero ile.

Nereden buldularsa Lens'in çakmasını bulmuşlar. Direk vs videosuna bakayım dedim youtubede barcaya karşı videosu var adam bildiğin çöp. üstelik Lens gibi sağdan da yardirmaktan ziyade Bruma gibi sola geçip içeriye girmeye çalışıyor genelde.

Fikir degistirdim.

Garry Rodrigues'i hemen alalim. Takimda yoksa Yasin Öztekin'in oynadigini unutacaktim nerdeyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt