Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asporda uğur karakullukçu saydırıyor yönetime, helal olsun

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dembele 1,5 ay bizi beklemiş, bedava almamışız yerine sigtorsona 1,5 milyon erene 4,5 milypn bonservis vermişiz. dembele şu anda 40 milyon euro kaçan balık çok büyük.

1 uur1 uur geleden
Uğur Karakullukçu ‏@ukarakullukcu
@AhmetNarin10 Galatasaray scoutları buldu zaten Dembele'yi, hepsi iyi çalışıyorlar. Sorun onlarda değil.

Yiğidi öldür hakkını yeme adam haklı

Bizim scout ekibi kötü değil

Yöneticiler ve başgan kötü

Ya siz transfer falan yapmayın. İstifa edin, defolun gidin gerizekalılar! Adam gibi yönetim gelsin ne yaparsa onlar yapsın.

İşporta tezgahı yönetemeyecek fukara sümüğü dilenci herifler Galatasaray'ı yönetiyor.

Aysal geri gelsin yüzümüz gülsün be kardeşim. Borç yapmış, kulübü batırmış hassssssssssssssss ordan!

zaten bu özbek riva ve florya için geldi, imzalarda atıldığına göre defolup gidebilirler. bunlar kadar futboldan anlamayan yönetici olmaz. biranönce gitmeleri lazım yabancı serbestliği bitene kadar dururlarsa sıcarız

Muslera
Sabri - Ahmet.Ç - Hakan - Carole
Selcuk - De Jong
Rodrigues - Sneijder - Bruma
Transfer​

latest
geldimi

Jovetic geldi mi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya siz transfer falan yapmayın. İstifa edin, defolun gidin gerizekalılar! Adam gibi yönetim gelsin ne yaparsa onlar yapsın.

İşporta tezgahı yönetemeyecek fukara sümüğü dilenci herifler Galatasaray'ı yönetiyor.

Aysal geri gelsin yüzümüz gülsün be kardeşim. Borç yapmış, kulübü batırmış hassssssssssssssss ordan!
Valla ' â çok.kızgındım,Dursun' û zaten hicbir zaman istemedim hatta Aysal Dursun' û desteklediğine daha çok kızmıştım ama Aysal bile tanımamış bu herifi demek ki kusura bakmasın Başkanım ,özbeks rahmet okuttu valla Özhan hatta Adanan başkanım bile bunlardan kat be kat basariliydi

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt