Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ve derin bir nefes cekiyoruz, sakin oluyoruz, demi Semih.

Bunlardan düzgün transfer beklemiyorum,alamazlar.

Hull City görüşmelere başlamış Eto'o ile.

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

"Faikler" mi bastı forumu?

Bunlardan düzgün transfer beklemiyorum,alamazlar.
Zaten boyle bir gercek var ki, ne zaman guzel bir transfer yaptik bu kis transfer döneminde? Sneijder ve Drogbadan haric tabi ama simdi ise yaramaz transferler yapip para harcamaya gerek yok, beklemekde fayda var bence.

Basim halen agriyo anneyy

Transfer yokmu ?

Zaten boyle bir gercek var ki, ne zaman guzel bir transfer yaptik bu kis transfer döneminde? Sneijder ve Drogbadan haric tabi ama simdi ise yaramaz transferler yapip para harcamaya gerek yok, beklemekde fayda var bence.

Yönetim yazında düzgün transfer yapamaz,yönetimde o çap ve vizyon yok ki.:moody:

Yemin ederim yaşinin adami degilsin abi bazen bende kendimi kiziyorum uzaktan bakinca kavgaci gibi gorunuyorum ama senin gibilerin etkisi cok koca gun birilerine laf sokma cabasindasin yapma bukadar hepimiz ayni takimi tutyoruz millete bu kadar dusman olma

Yemin ederim yaşinin adami degilsin abi bazen bende kendimi kiziyorum uzaktan bakinca kavgaci gibi gorunuyorum ama senin gibilerin etkisi cok koca gun birilerine laf sokma cabasindasin yapma bukadar hepimiz ayni takimi tutyoruz millete bu kadar dusman olma

Kara fatmaliga gerek yok

Isine bak

---------Muslera

Linnes-Gil-Balta-Carole

------Tolga--De Jong

Garry---Sneijder--Bruma

-----------Eto'o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt