- 1 Ocak 2011
- 15.335
- 10.404
- 1.838
Tahmin ettigim gibi ilerliyor:
Terim sonrasi Hamza kazigi sokulur kulübe, ardindan Denizli ve ardindan Avci kazigi sokulur diye tahminde bulunmustum o dönemde.
Yaklasiyoruz.
Sen biliyosun bu isi be Turk dusmani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tahmin ettigim gibi ilerliyor:
Terim sonrasi Hamza kazigi sokulur kulübe, ardindan Denizli ve ardindan Avci kazigi sokulur diye tahminde bulunmustum o dönemde.
Yaklasiyoruz.
Noluyor burda arkadaslar
Gercekten biktim artik hergun ayni sahislar kavga cikariyor
Millete satasip satasip bide utanmadan konusuyorsun ne adamsin ya
Zaten boyle bir gercek var ki, ne zaman guzel bir transfer yaptik bu kis transfer döneminde? Sneijder ve Drogbadan haric tabi ama simdi ise yaramaz transferler yapip para harcamaya gerek yok, beklemekde fayda var bence.Bunlardan düzgün transfer beklemiyorum,alamazlar.
fazla mi kacirdin dun gece rnkdasBasim halen agriyo anneyy
Transfer yokmu ?
Zaten boyle bir gercek var ki, ne zaman guzel bir transfer yaptik bu kis transfer döneminde? Sneijder ve Drogbadan haric tabi ama simdi ise yaramaz transferler yapip para harcamaya gerek yok, beklemekde fayda var bence.
aynen bende hala araba surecek durumda degilimöyle oldu.

Ve derin bir nefes cekiyoruz, sakin oluyoruz, demi Semih.
Kes sesini
Yemin ederim yaşinin adami degilsin abi bazen bende kendimi kiziyorum uzaktan bakinca kavgaci gibi gorunuyorum ama senin gibilerin etkisi cok koca gun birilerine laf sokma cabasindasin yapma bukadar hepimiz ayni takimi tutyoruz millete bu kadar dusman olma
Dün hastalandım evde kalmak zorunda kaldım demin arkadaşla telefonlaştım partide neler kaçırmışım neler. Bu da benim şanssızlığım işte yata yata yeni yıla girdimfazla mi kacirdin dun gece rnkdas