Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün hastalandım evde kalmak zorunda kaldım demin arkadaşla telefonlaştım partide neler kaçırmışım neler. Bu da benim şanssızlığım işte yata yata yeni yıla girdim :D
Gecmis olsun renkdas, herkes bir hasta oldu zaten :/
Valla bende cok rahatsiztim dun ama evde kalmak istemedim kesinlikle. Partiye vardigimda herkes hastaydi, sonra olaylar olaylar, millet birbirine girmeye basladilar, bir kapi kirildi sonra aglanyanlar oldu vs. vs :asd: bende sIkIldim durumdan yapacaganiz partiye sicayim dedim, eve gittim, barlara diskolara bile akmadan eve gittim yagmurda.

Valla bende cok rahatsiztim dun ama evde kalmak istemedim kesinlikle. Partiye vardigimda herkes hastaydi, sonra olaylar olaylar, millet birbirine girmeye basladilar, bir kapi kirildi sonra aglanyanlar oldu vs. vs :asd: bende sIkIldim durumdan yapacaganiz partiye sicayim dedim, eve gittim, barlara diskolara bile akmadan eve gittim yagmurda.

Ev ev değilki arkadaş. Sanki eve gidip tv'de acunu izledin puşt herif. Evde parti yok muydu sanki :red:

Ya birşey dicem. Biz şuan kimleri aldık, kimleri gönderdik resmi birşey var mı?

Sağolasın dün bayağı bir zamanım lavaboda geçti malesef. Geçen arkadaş hastaydı 100% ondan kaptım şifayı.

Ben zaten hiç sevmem yılbaşını millet hep saçmalar durur abartı beklentiler vs, genelde arkadaşlarla sakin birşeyler yapıp biraz içip eğlenirdik ama bu sefer bir house partiye gidelim dedik ona da midem izin vermedi neyse annemin çorbası ile falan geçirdim akşamı bu da güzeldi :D

Sağolasın dün bayağı bir zamanım lavaboda geçti malesef. Geçen arkadaş hastaydı 100% ondan kaptım şifayı.

Ben zaten hiç sevmem yılbaşını millet hep saçmalar durur abartı beklentiler vs, genelde arkadaşlarla sakin birşeyler yapıp biraz içip eğlenirdik ama bu sefer bir house partiye gidelim dedik ona da midem izin vermedi neyse annemin çorbası ile falan geçirdim akşamı bu da güzeldi :D

Geçmiş olsun r'taş. İshal değil, istifradır umarım.

Muslera

Vidal-Ahmet-Hakan-Carole

De Jong-Selçuk

Garry-Sneijder-Bruma

Eren​

13_t.jpg

1573df0628713dbab2cfc30bb1a0bc48_xl.jpg

House Partisinin en buyuk sorunuda genelde arkadaslarin bir kisimi gece yarisindan sonra barlara akmak istemesi, diger kisimi house partisinde kalip evde eglenmek istemesi. Dünde öyle olmusdu. Aman renkdas baska zaman house partisi tutarsiniz yilbasi zaten bir bahane, olmadi seneye gidersin. Nice senelere kardesim :D

Geçmiş olsun r'taş. İshal değil, istifradır umarım.
Malesef ilki :D Ama geçti çok şükür ilaç vardı buldum.

House Partisinin en buyuk sorunuda genelde arkadaslarin bir kisimi gece yarisindan sonra barlara akmak istemesi, diger kisimi house partisinde kalip evde eglenmek istemesi. Dünde öyle olmusdu. Aman renkdas baska zaman house partisi tutarsiniz yilbasi zaten bir bahane, olmadi seneye gidersin. Nice senelere kardesim :D

Aynen öyle gerçekten. Eyvallah renktaş senin de yeni yılın kutlu olsun :hat:

Malesef ilki :D Ama geçti çok şükür ilaç vardı buldum.

Aynen öyle gerçekten. Eyvallah renktaş senin de yeni yılın kutlu olsun :hat:

İshal çok fena birşey ya. Resmen çanağı bırakıp çıkıyorsun wc'den. İnsanda hal, derman kalmıyor.

Garry kim yahu? Bu adam Galatasarayda oynayabilecek bir adam mi ki? Ben hic izlemedim. Sinandan ne kadar daha iyi?

James Rodriguez hayırli olsun zaten şans bulamiyordu

sent by note 7 #fireinthehole

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt