Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transfer dönemini unutulmaz hale cevirebilir yönetim sürpriz sekilde.. Piyasada o kadar kulübünde oynayamayan kalite adamlar var. Sadece kiralik arkadas..

- Aleix Vidal
- Stevan Jovetic/Eduardo Vargas
- Sofiane Feghouli/Garry Rodrigues/Jese

Ve hadi bunlar gerceklesirse Ahmet Calik'a ses cikarmam, zaten sezon sonu göndeririz yeniden.

Muslera-Vidal-Ahmet-Hakan-Carole-Tolga-Nigel-Bruma-Wes-Feghouli-Jovetic

Bu kadroya karsi cikacak olan 1 allahin kulu yoktur. Rahat sampiyon olur bu kadro, ligi domine eder.

Bu transfer dönemini unutulmaz hale cevirebilir yönetim sürpriz sekilde.. Piyasada o kadar kulübünde oynayamayan kalite adamlar var. Sadece kiralik arkadas..

- Aleix Vidal
- Stevan Jovetic/Eduardo Vargas
- Sofiane Feghouli/Garry Rodrigues/Jese

Ve hadi bunlar gerceklesirse Ahmet Calik'a ses cikarmam, zaten sezon sonu göndeririz yeniden.

Muslera-Vidal-Ahmet-Hakan-Carole-Tolga-Nigel-Bruma-Wes-Feghouli-Jovetic

Bu kadroya karsi cikacak olan 1 allahin kulu yoktur. Rahat sampiyon olur bu kadro, ligi domine eder.

Sene Sonu Ahmet yerine Subotic. Şampiyonlar Ligi çeyrek final

Ya gerçekten kendi takımında oynayamayan o kadar çok yıldız varki sadece kiralık olarak bile gelse yeter ya

Büyük ihtimalle A.Vidal(inş)+Ahmet gelecek gibi

-----------Muslera-----------
Vidal-Ahmet-Hakan-Carole
------De Jong-Tolga--------
-----------Sneijder-----------
XxXxX-----------------Bruma
------------XxXxX------------

Jesé mesela ikna edilebilse veya Gabiol veya Depay veya Jovetic tabi bunlar çok uc örnekler gelmeleri çok zor ama bunlar gibi birsürü topçu var hiç forma şansı bulamayan gerçekten kiralanabilir

Aldım duyumlara göre Dursun Başkan Şov peşinde.
Rodrigues, A.Çalık ve Vidal aynı anda açıklanacak mış.

Bence sağ bek transferinde Sabri ye de laf düşmeli.
Ona sorulmalı kim gelsin diye... Tecrübesinden faydalanmak lazım

Bu Ahmet Çalık da Armageddon daki kuyruklu yıldız gibi yavaş yavaş bize doğru geliyor.... Heyecan duruk da.

James R. Gelmeli.
1+1 Opsyonlu

İlk11 e uzak ... Maç kondisyonu bizde artar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt