Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
victor.jpg

güzel numara seçmiş gelirse bizde de aynısını giysin

Mantikli islerle ugrasin. Vitor Hugo'yu almayiz.

Kulübe net 6 milyon ister en az ve yönetim zaten 6 milyon verebilse simdiye kadar Ahmet Calik gelmisti. 3 milyona oyuncu ariyorlar görünen o.

videolardan baya teknık gibi ,melo havası da var az..

Hugo ile Mina'yı birlikte alsınlar 5'er senelik sözleşme ile. Başka futbolcu almasınlar razıyım.

Adam iki yılda 120ye yakın maça çıkmış...15e yakın gol atmış...Scout işi gibi duruyor

Ikisini de hic izlemedim

Scout ekibi onermistir diye dusunuyorum

valla 3-4 kere izledim Palmeiras şampiyonluğa oynuyor bir bakayım 1*2 topçu bulabilir miyim diyede reis Yerry Mina daha gözüme battı uzun boylu kolombiyalı 22 yaşında bir topçuydu neyse hayırlısı olsun diyelim

Hugo'yu tanimiyorum ama Mina'nin ismini daha önce duymustum yanilmiyorsam 22 yasinda olmali. O cocuk fena degildi ama iyi para isterler muhtemelen.

ali naci küçük ‏@nkucukk 32 dk.
SON DAKİKA: Galatasaray, Palmeiras'ta forma giyen Vitor Hugo'ya talip oldu
25 yaşındaki stoper için kulübüyle masaya oturuldu

ali naci küçük ‏@nkucukk 30 dk.30 dakika önce
SON DAKİKA: Brezilyalı stoper için Palmeiras Kulübü 7 milyon euro bonservis bedeli istedi. G.Saray fiyatı düşürmeye çalışıyor

ali naci küçük ‏@nkucukk 25 dk.25 dakika öncer
Galatasaray devre arasında 1 değil 2 stoper takviyesi yapacak...
İşte Galatasaray'ın transfer masasına oturduğu Vitor Hugo...
Detayları...

Galatasaray'da Vitor Hugo bombası - Spor Haberleri

Birisi Afrika'dan çıkma mı (alt yapı...) ?!
Bunlar Avrupalasmış versiyonlar.

Reis adam bana afrikada yetişmiş zenci stoper demediki sadece zenci stoper dedi

Drogba futbola Le Mans alt yapısında başladı uzun süre fransa-ingilterede top oynadı hiçbir afrika takımında oynamadı yani afrika'dan çıkma değil(senin anlayacağın)

Ne yani o zaman Drogba'yı da mı zenci oyuncu diye kabul etmiycen ?
Veya Eto'o real alt yapısı Castilla'da aldı eğitimini onuda mı zenci kabul etmiycen ?

Güney Amerikalı stoperler bu ligde çoğunlukla başarılı olmuştur. Ben olsam o paraya daha garanti bir isim alırdım ama Ahmetten falan çok daha iyidir.

Hugo'yu tanimiyorum ama Mina'nin ismini daha önce duymustum yanilmiyorsam 22 yasinda olmali. O cocuk fena degildi ama iyi para isterler muhtemelen.

Aynen öyle reis Palmeiras'ın çok maçını izlemedim ama benim daha gözüme batan Yerry Mina'ydı belki daha uzun zenci olduğu içindir ama sanki o daha etkili gibime gelmişti

C1LXImHXEAADip3.jpg:large

Neyse gençler hayırlı uğurlu olsun diyelim çok izlemedim ama bana göre + ları
+Hava toplarında etkili
+Yüksek konsantrasyonlu
+Nerde durması gerektiğini filan biliyor pozisyon alması iyi diyim
+boy olarak 1.87 ve iyide sıçrıyor gibi izlediğim kadarıyla kolay kolay hava topu filan bırakmaz
+Birde daha yaş 25 Serdar iyileşirse uzun süre yanyana oynayabilirler yıllarca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt