Mehmet Yıldız
Tecrübeli Üye
- 6 Haziran 2012
- 6.482
- 58
- 893
Bruma 30a satılırsa olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş seni nedense tek transfer dönemlerde forumda görüyorum
Tam anlamıyla bir transfer taraftarısın ;]
Hahah
Takımı takip etmeyen adam transferi niye takip etsin anasını satayım. Bu nasıl mantık Şükrü
Çok sağlam hırslı bir adam arada çaylaklıkları var ancak aklıyla oynayan birisi konyasporluyum takip ediyorum
Kocamanın scoutluk başarısıdır sloven liginden geldi ve süper ligin en iyi sağ beklerinden birisi tek eksiği dediğim gibi bazen hatalar yapabiliyor
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selman Öztürk gelişme var mı ?
.Yaşıyormu o kolpa ?
fbli misin? (yada bjk)
Suriyeli iyiyse eğer hiç fena değilArkadaslar farz edelimki Bruma ve Poldiyi beraber satti bu capsizlar ve boyle bi kadro kurdular... Ne dusunursunuz ?
![]()
Kendine ortak mı arıyon hayırdır ismail?
Aykut Kocamanı sevmezdim ama Konyasporda gerçekten inanılmaz işler yapıyor kadroyu o kurdu her futbolcuyu taktiğine uygun şekilde alıyor ve inanılmaz düşük bir maliyete yaptı bunu geröekten saygı duyulmalıValencia izlemiş/istemiş diyola, gelip Sabri musallatından kurtarsa..
Aykut Kocamanı sevmezdim ama Konyasporda gerçekten inanılmaz işler yapıyor kadroyu o kurdu her futbolcuyu taktiğine uygun şekilde alıyor ve inanılmaz düşük bir maliyete yaptı bunu geröekten saygı duyulmalı
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hmmmm.... sadece sucustu yakalanan bir KUSUN verebilecegi sert 1 tepki!!!