İsmail Güldüren
Parçalı Üye
- 26 Kasım 2008
- 4.562
- 20
- 1.333
Eski bir üyeymişsin, ismini daha önce pek görmedim. Sen de Fake bir hesabın materyallerini kullanıyor gibisin ?
GERCEK cimbomlular beni taniyacaktir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eski bir üyeymişsin, ismini daha önce pek görmedim. Sen de Fake bir hesabın materyallerini kullanıyor gibisin ?
GERCEK cimbomlular beni taniyacaktir
Konyanın kadrosu ligin en kötüsü ve geçen sene 3. Oldu kulüp tarihinin en büyük başarısı şu an ise başakşehirden sonraki en güçlü anadolu takımı kimse küçümsemesin.Su yorumunu gorende Konya TSL de ilk 3 te Uefa da da gruptan cikti sanar![]()
Konyanın kadrosu ligin en kötüsü ve geçen sene 3. Oldu kulüp tarihinin en büyük başarısı şu an ise başakşehirden sonraki en güçlü anadolu takımı kimse küçümsemesin.
Uefa zor bir arena ne yazıkki orada başarılu olamadı
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Osmanlının harcadığı para arkasındaki destek kıyaslanınca iyi olurBence Osmanli Konya dan iyi
8tas bile 2.1 milyon euro odeyecekse yillik, bizden en az 3 koparirdiUlan Babel'i mi alsaydık acaba
O da bisey mi bizde Ahmet Çalık'ı aldıkbjk Vida'yı almış
Tirabzona yakışacak bir dransferBu gary rodriguesi geçen sezonun sonunda ts istemiş alamamışlar menejer transferi değildir umarım.
5 milyona Wida alinmazsa kan cikar
ama 5 milyona kiew basini verecektir max
Ndiayeye teklif götürmüşler alamazlar diye düşünüyorum. Yusuf ve vural + 3 mioTirabzona yakışacak bir dransfer
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bilic shutlanir herhold
direkt talip olalim
Vermezler bence Avrupa'da devam ediyorlar,ayrıca o rakamlara verecek goz yok gokceklerde. Ndiaye'de salak değildir yani attan inip eşege binmez.Ndiayeye teklif götürmüşler alamazlar diye düşünüyorum. Yusuf ve vural + 3 mio