Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum bu kadar beğeniyorsa Vida'dan bir halt olmaz.

Genç ve yararlı oyuncular gelsin. Hugo ve Garry gibi.

quakerboy'a göre Carole 5 Yasin 4.5 Poldi 8.5 gibi teklifler var bence 3 ünüde satalım çünki ilk defa elimize bonservisden kar etme aldığımızdan daha fazlasına satma fırsatı geçmiş
5 milyon'a çok iyi sol bek alınır mesela Augustinsson

Garry'ye vereceğimiz 3 milyon'un üstüne yasinin 4.5 koyup adam akıllı bir sağ kanat alabiliriz mesela Iturbe gibi

"Ahmet Çalık'ın Galatasaray'a transferi için diyebileceğim tek şey hayırlı olsun. İyi bir transfer. Ahmet Çalık, A Milli Takım'ın futbolcusu sonuçta. Türkiye'de de tercih edilebilecek futbolcu sayısı belli. Ligi tanıyan bir isim. Bonservisi için Cavcav 4 milyon euro istiyormuş. İrfan Can da satıldı. Bu Cavcav'ın transfer becerisidir. Ahmet Çalık'la benim aramda bir problem yok. Ben Galatasaray'ın başında olsam Ahmet Çalık'la seve seve çalışırım. Bizler yaşanılanları başka kulüplere taşıyan kişiler değiliz"

Tam gevşek Yılmaz Vural
:asd22:

Allahini seven uzerime 1 sag bek 2 stoper 1 sag acik ve 1 forvet atsin, lutfeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn

"Ahmet Çalık'ın Galatasaray'a transferi için diyebileceğim tek şey hayırlı olsun. İyi bir transfer. Ahmet Çalık, A Milli Takım'ın futbolcusu sonuçta. Türkiye'de de tercih edilebilecek futbolcu sayısı belli. Ligi tanıyan bir isim. Bonservisi için Cavcav 4 milyon euro istiyormuş. İrfan Can da satıldı. Bu Cavcav'ın transfer becerisidir. Ahmet Çalık'la benim aramda bir problem yok. Ben Galatasaray'ın başında olsam Ahmet Çalık'la seve seve çalışırım. Bizler yaşanılanları başka kulüplere taşıyan kişiler değiliz"

Tam gevşek Yılmaz Vural
:asd22:

Yeterki GS beni alsin, cikar kendim bile oynarim diyor resmen :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt