Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat malı dediğine göre Hugo'yu alırız o mala söylüüyor yöneticiler ne yapıyorsa floryada

Bir süredir Bremen işi dönüyordu ama netleşti mi?

Bekliyordum Wendt sonrasıdna bunu da Bundesliga'dan alırlar diye.

Netlesmis

hhttps://www.kreiszeitung.de/werder-bremen/werder-bremen-schon-alles-klar-ludwig-augustinsson-6819365.html
2017 yaz icin 3 Milyonluk opsyonu varmis. Bunu cekmisler . Bundan dolayi Kisin yerine Yazin Bremenda

Sportif Direktörleri bunu dogruluyamam diyor, yinede Bremen Sehrine ve takima cok yakin her medya bittigini yaziyor, üstelik isvec ve danimarkali medyada bitti diye yaziyor.

Delaney ise simdiden Bremenda (1.1.2017). Dogru adamlari aldilar

Son düzenleme:
Bir süredir öneriyorum. PL'ye gider ya da Bundesliga'ya.

EPL yi bilememde Sporting-Weder Bremen iddiası çıkmıştı ama Carole 5'e giderse hemen devre arası alabiliriz Augustinsson'ı uzun zmandır Cl'de bir sol bekin bu kadar öne çıktığını görmüştüm hemde sadece 1-2 maç değil her maç üst düzey oynadı

Cl'de Grup aşamasının en iyi sol beki seçilmiş bu arada*

Vitor Hugo geliyor galiba.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Netlesmis

hhttps://www.kreiszeitung.de/werder-bremen/werder-bremen-schon-alles-klar-ludwig-augustinsson-6819365.html
2017 yaz icin 3 Milyonluk opsyonu varmis. Bunu cekmisler . Bundan dolayi Kisin yerine Yazin Bremenda

Sportif Direktörleri bunu dogruluyamam diyor, yinede Bremen Sehrine ve takima cok yakin her medya bittigini yaziyor, üstelik isvec medyasida bitti diye yaziyor.

O opsiyon için en azından araya girmeyi akıl etmeyen yönetimin kafasına....Scout ekibi bari önerse de zorlasalar.

1-2 maçını izledim bu ligin üstünde bir stoper. Ben hep diyorum tek oyuncuyla işler çözülmez. İstersen Ramos-Pique ikilisini oynat, İspanya gibi rezil olursun.

Savunma ekip işidir. Kötü de oynasa tek suçlu Vitor olmaz.

Netlesmis

Sportif Direktörleri bunu dogruluyamam diyor, yinede Bremen Sehrine ve takima cok yakin her medya bittigini yaziyor, üstelik isvec ve danimarkali medyada bitti diye yaziyor.

4 milyon a biter eger isteseler bizimkiler

Muslera
Linnes Hugo Ahmet Carole
De Jong Tolga
Rodrigues Sneijder Bruma
Eren

gibi gözüküyor şimdilik

Adamin kargasi Babel Vida ile nokta atisi atiyor bizimkiler bos a salliyor... Gun gectikce daha da kahroluyorum... Ulan Tursun ulan Tursun

--------- Muslera
Vidal Hugo Ahmet Carole
------- Jong Tolga
- Garry Sneijder Bruma
------- Bilinmiyor

Cenk, Hakan, Linnes, Selçuk, Sinan, Josue, Eren

Forvette Podolski kalırsa kendisi, yoksa yerine gelecek oyuncuyla birlikte bu transfer dönemi beni tatmin eder.

Bir de transfer sezonu başlar başlamaz Hugo, Garry ve malesef Ahmet'in de haberlere göre bitme aşamasına gelmesi sevindirici. Uzun zaman sonra ilk kez son güne bırakmadan işimizi bitirmiş olacağız galiba.

Umarim rodrigues ve vitor hugo transferleri bu hafta biter de konya macina yetisirler

Sezon başı Serdar ve Eren'e verilen para ile Hugo+Vida alınırdı taş gibi savunma olurdu

Bosuna linnes yazma renktas sabri oynar

Tuzla maçında attığı golden sonra ben Riki'nin en az bir şans daha vereceğini düşünüyorum.

Zaten transferler yetişmezse sağ kanadı mecburen Linnes-Sabri yapar. Sinan da dönemezse tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt