Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Vidal'i sürekli bek düşünenler var. Performansı hayal kırıklığı olmasın sonra. Adam sadece Barca'da biraz bek oynadı. Normalde açıktır.
Elimizdeki alternatifler çoğalır hiç olmadı. En kötü sabri oynar sağ açık vidal olur bruma dinlenir. Çok güzel bi kadro yapılır bu oyunculardan açıkcası ben heyecanlandım yeni transferlere. Hiç umudum yok bu hocayla ama insan bi şey oluyo tabi.

NKGSDVBS
TapaTalK

Iyimser bir tablo sunuyorum;

Podolski den 8 milyon Euro
Yasin den 4 milyon Euro
Chedjou dan 1 milyon Euro

Vitor Hugo icin 6 milyon Euro
Garry Rodrigues icin 4 milyon euro
Pato kiralik
Ahmet Calik icin 3 milyon Euro

Pek iyimser olmamış, üç çok değerli futbolcumuzun yerine 3 tane çöp ve 1 tane vasat oyuncu. Hem de aynı paraya.

Yakın zamanda böyle canlı bi ara transfer dönemi geçirdik mi ? Orta saha dışında neredeyse her bölgeye yeni isim gelicek. Vidal ve eto'da bu listeye eklenebilir.

Yada birisi bizimle başak geçiyo rüyadan sadece ahmet çalıkla uyanmakta var

NKGSDVBS
TapaTalK
Bu kadar futbolcunun adi gecmesi bir yandan guzel cunku elde okadar sorunlu adam varki insan ister istemez acaba bu defa eksik yerleri kapatacak mi diyor, diger yandan basimizdaki capsizlari dusununce de A. Calik i alip kapatirlar dusuncesi beni umutsuzluga suruklemiyor degil :(

Pek iyimser olmamış, üç çok değerli futbolcumuzun yerine 3 tane çöp ve 1 tane vasat oyuncu. Hem de aynı paraya.
Cok degerli derken? Chedjou bu sene oynamiyor, Podolski de bir var bir yok, Yasin zaten sorunlu bir tip ve ayrilmasi kesinlesti.

edit: ben ayrica olayin maddi tarafina dikkatleri cekmek istedim.

Son düzenleme:
Ahmet Çalık
Vitor Hugo
Garry Rodrigues

Hiç fena değil.

Bu kadar futbolcunun adi gecmesi bir yandan guzel cunku elde okadar sorunlu adam varki insan ister istemez acaba bu defa eksik yerleri kapatacak mi diyor, diger yandan basimizdaki capsizlari dusununce de A. Calik i alip kapatirlar dusuncesi beni umutsuzluga suruklemiyor degil :(
Hugo'yu bilmiyorum daha önce duymadım ama formda diyolar. Aldığı paranın hakkını verir mi şüpheli ama heyecanlandırıyo beni bu transfer.

Ahmet çalık desen sakatlık yaşamayan gençlerin kaç senedir banko oyuncusu ama yinede bizim gibi büyük camia için çöp. Düşünüyorum serdar gibi filan olur mu diye bu transfer tam kapalı kutu.

Paok kulübünde ki oyuncunun videolarını izledim hafif brumayı andırıyo. Yasinin yerini doldurabilir kanısı oldu bende yaşıda daha 26.

Pato eski günleri gibi olmasada yine taraftarı heyecanlandırıyo ve ismi yeter ancak alamayız sanıyorum

Vidal barcadan baktığım kadarıyla bizim sağ bekin ilacı + sağ kanat oynuyo büyük alternatif

Eto bize yarım sezon büyük katkı sağlar hatta bi drogba etkisi olacağına şüphe yok.

Bu ismi geçen adamlardan sadece ahmet çalıkta şüpheliyim diğerleri olurumdur.

NKGSDVBS
TapaTalK

muzısyenlerın işi gece de mi lan,bu saatte aramanın ne zararı olabilir ki kaybedecek bıseyım yok

Bize ne bundan Sergen efendi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

25 aralık 2012 e dönelım ne olur

İyi geceler renktaşlar,iyi nöbetler esen kalın.Yarın neşeli ve huzurlu bir gün olsun hepimiz için.

Sergen sen piyanist şantör olabilir misin acaba ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yiğit ve sergeni konudan uzak tutalım ki

iyi bi nöbet geçirelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt