Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugünde dedikodular baya Hareketli.

Sonuc ne olacak acaba

forvet için çok isim dolaşmıyor nedense hedef Eto mu acaba

bu arada bjknin olası quaresman talisca babel 3lüsü enfes gözükse de takım savunması ile hiç alakası olmayan tipler bir de etoyu istiyorlar mal bunlar duman olacaklar haberleri yok bu oyuncuların hiçbiri geri dönmez

Ahmet Çalık için Berk+Emrah derken Ahmet'i almadan ikisini versek

Yine o kadar isim dönüyor ama sonuçta Ahmet Çalık yine de gelecek.

Muslera

Vidal Denayer Hugo Carole

Tolga Cyprien

Dudu Arrasceta Bruma

Richarlison

Sub: Cenk - Semih - Serdar - Sinan - Eren - Bilal B. - Kaan

Sneijder + Podolski + Selçuk = 15€ Çin
Yasin = 4€
Linnes + Cavanda + Chedjou = 1€
Sighortson = Fesih
De Jong = Sene sonu Free
Hamit = Free
Sabri = Free
Salih = Free
Ontivero = Free
Jem = Free
Eray = Free
Umut = Free
Endoğan = Free
Hakan = Sene sonu Free

Total = 20€

Vidal+Denayer+Hugo+Cyprien+Dudu+Arrasceta+Richarlison+Kaan+Bilal B.

Total= 30 - 35 €

10 yıl satmazsan futbol zevki ve başarılar, kar etmek istersen iyi teklifte sat yerine parlayacak birini bul.

Shaktar bunu Lucescu ile yaptı, Portekiz kulüpleri bu işin uzmanı zaten. Devre arası alabildiğini al, satabildiğini sat sene sonu sistemi oturt başında da JOR uyar bu takıma.

Muslera

Vidal Denayer Hugo Carole

Tolga Cyprien

Dudu Arrasceta Bruma

Richarlison

Sub: Cenk - Semih - Serdar - Sinan - Eren - Bilal B. - Kaan

Sneijder + Podolski + Selçuk = 15€ Çin
Yasin = 4€
Linnes + Cavanda + Chedjou = 1€
Sighortson = Fesih
De Jong = Sene sonu Free
Hamit = Free
Sabri = Free
Salih = Free
Ontivero = Free
Jem = Free
Eray = Free
Umut = Free
Endoğan = Free
Hakan = Sene sonu Free

Total = 20€

Vidal+Denayer+Hugo+Cyprien+Dudu+Arrasceta+Richarlison+Kaan+Bilal B.

Total= 30 - 35 €

10 yıl satmazsan futbol zevki ve başarılar, kar etmek istersen iyi teklifte sat yerine parlayacak birini bul.

Shaktar bunu Lucescu ile yaptı, Portekiz kulüpleri bu işin uzmanı zaten. Devre arası alabildiğini al, satabildiğini sat sene sonu sistemi oturt başında da JOR uyar bu takıma.

sadece Cyprien 30m

Devre arası takımın yarısı gidiyor bizde bu takımdan şampiyonluk bekliyoruz

Ben açıkçası beklemiyorum doğru düzgün yapılanma para yapacak olan oyuncuların satışını bekliyorum. Takımı boşaltmadan yapılan her hamle yetersiz çünkü bir yapı yok, total futbola aykırı bir yapıdayız tek tek bakarak kim gelse bu takım gerçek anlamda savunma yapamaz.
Devre arası takımın yarısı gidiyor bizde bu takımdan şampiyonluk bekliyoruz

Arap pazarina aciliyormusuz. Omar abdurrahman h.o

O yapılanma sezon başı yapılmalıydı işte. Devre arası şampiyonluk potasındayken as oyuncuları sat yerine adam al(devre arası aldığın oyuncu ne kadar iyi olabilir) ya takımında oynamayan birini alırsın yada iyi para ödemen lazım almak için

sadece Cyprien 30m

Cyprien'i 2016 Ocak'ta bizim kulübe önermişler bildiğim kadarıyla, 2.5 - 3 M € civarı bir bonservisle çok rahat alabilirmişiz ama gittik 6 ay sonra sözleşmesi bitecek Donk'u aldık.

Cyprien de bu yaz 5 M €'ya Nice'ye gitti. Şu an dediğin gibi piyasası bayağı yüksek, muhteşem oynuyor Nice'da. Büyük ihtimal bundan sonraki durağı Premier League olur.

Son düzenleme:
içimde kötü bir his var yasini affedip brumayı satıp ahmeti falan toplayacağız gibi

Cyprien'i 2016 Ocak'ta bizim kulübe önermişler bildiğim kadarıyla, 2.5 - 3 M € civarı bir bonservisle çok rahat alabilirmişiz ama gittik 6 ay sonra sözleşmesi bitecek Donk'u aldık.

Cyprien de bu yaz 5 M €'ya Nice'ye gitti. Şu an dediğin gibi piyasası bayağı yüksek, muhteşem oynuyor Nice'da. Büyük ihtimal bundan sonraki durağı Premier League olur.

ben bunu bizzat ilk takip eden scouttan biliyorum geçen sezon ekim ayında bir abim bana bunun videoları attı menajerin yanında çalışıyor 2.5m'ye bitecekti gidip donku aldılar yerine çok yakından biliyorum şuan 30 istiyorlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt