Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Çalık sıcak bakmıyorum Hugoyada kacherdi vr corluka alınsın derim veya corluka yerine caceres yerli oyuncu görmekten midem bulandı tiksinti geldi artık

Orcun, Ali Naci ne diyor öldü kaldi mi Hamitten sonra ses cikmadi

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

ahmeti 1.5 a alsak taraftar bişey demez diyo naci efendi

Beşiktaş'a karşı oynadığı maçta eliyle 8 yapmasıyla ilgili soruya Babel: "Beşiktaş kalecisi ağır davranıyordu. Ben de 7,8,9,10 diye saydım."
Yersen :)

Babel: "Tam 8 yaptığım anda bu görüntü alınmış. Bahsedildiği gibi bir maçın skoruyla ilgisi yok. Umarım tekrar bu soruyla muhatap olmam."

madem Ahmet Galatasaraylı 500 bin euro teklif edersin gelirse gelir, gelmezse sektirsin gitsin. Hem o kadar bonservis vereceğiz bir de milyon euro maaş isteyecek hassssiii

Bursaspor, Le Havre'dan Issam Chebake'yi transfer etmek istiyor. (France Football)

Bu arada düzeltme: 1 milyon euro teklif etmişiz ve Ahmet de BJK'nin teklifine rağmen bu rakamı kabul etmiş.

Orcun, Ali Naci ne diyor öldü kaldi mi Hamitten sonra ses cikmadi

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Hugo,Rodrigues ve Çalık üzerinde yoğunlaştı
Ahmet Çalık yarım sezon 500bin gelecek sezonlarda 1m olarak anlaşılmış bonserviste 3 civarı oalcakmış
Rodrigues bitmek üzere
Vitor Hugo için net konuşmadı ama olacak gibi konuştu

Ali Naci Küçük:"Ahmet Çalık,ben Galatasaray'lıyım.Galatasaray'da oynamak istiyorum.Beşiktaş teklifini şuan düşünmüyorum demiş menajerine..."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt