Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cumhur Önder Arslan ‏@ArslanCumhur 20 dk.20 dakika önce
G.Birliği Yöneticisi Ali Rıza Koç: "Ödeme şartları konusunda anlaşma sağlayamadık. Biz kasamızda parayı görmeden sözleşme imzalamayız."
Alllah razı olsun Rıza Baba

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya yine bir yerde kıyamet kopuyor bende tapa olmadığı için burada saf saf bi basıma takılıyorum.

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Vitor Hugo menajeri Lucas Lages, Globoesporte'ye yaptığı açıklamada Galatasaray'ın ilgisini doğruladı.

Lucas Lages, Hugo ile Galatasaray'ın haricinde Almanya, İtalya ve Portekiz'den takımların ilgilendiği söylerken,
"Galatasaray'ın ilgisi yeni değil, Kasım ayında temasa geçmişlerdi. Vitor için her zaman teklifler alıyoruz ancak şu ana kadar değişen bir şey yok, Palmeiras'ta kalacak. Transfer teklifi aldığı takdirde Palmeiras ile masaya oturacağız ve onu bırakıp bırakmayacaklarını göreceğiz. Palmeiras ile sözleşmesi var, kulübünde olmaktan mutlu."

ifadelerini kullandı. 2015'ten bu yana Palmeiras forması giyen 1991 doğumlu stoperin 2021'e kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor.

Bir kez de transferleri erken bitirin be, 2 hafta sonra konya deplasmani var

3 ocak, 2017. Hala transfer yok.
588583_37335.jpg

--- Narsing
--- Vidal

İle sağ taraftan uçarız

Hiç mi müspet bir gelişme yok?
Bu kadar mı sıkıntılı?
Lan bi çöp alın küfür edelim o da olur ,sanki hiç yapmadığınız şey

Egemen IBB de 1,5 yıl için toplam 750 bin Euro maaş alacakmis.

Biz sana böyle yorumlardan vazgeç antipati topluyor ve sıkıntı yaşıyorsun desek de hiç sallamıyorsun Hakan.

Şu yaklaşımın hiç hoş değil karşıdaki her kim olursa olsun. Sen böyle dersen onlar daha fazla uğraşacaklar seninle, sonra dert yanman yersiz olacak.
Kusura bakma Kerim, durduk yere bunu yapacak degilim. Bir kac ergen toplanmis sürekli aklinca algi yaratmaya calisiyorlar. Üstüne birde hakaret ediyorlar. Haftalardir fake üyelikle foruma girip cesitli insanlari sen busun susun diye tahrik ediyor.
Benim tepkim yine az bile. Ama fazla tahrik olan biri degilim, bu acidan rahatim.

Örnegin 'sizin mantiginiza göre Denayer gol yediriyor, ama Celtic 2 sezon icinde Denayer ile daha az gol yemis, yani celiski var, simdi orda iyi burda kötü mü oluyor diyorum sorumlu sadece Denayer ise'
Biri cikip iyi ozm Galatasaray Denayer olmadigi sezon daha az gol yemis, senin yaptigin mantik mi diyor üyenin biri.

Simdi yanlis anlasilma olabilir elbette, ama aklinca buna katilanlara ve bunun üzerine algi yaratmaya calisanlara ne demek gerekir? Zaten ben o mantigin yanlis oldugunu elestiriyorum, cikip bana satiyor ve ben o mantik üzerine yorum yapiyormusum gibi mesaj atiyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt