Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali naci küçük ‏@nkucukk
BİLGİ: Galatasaray Kulübü, Ahmet Çalık transferinden vazgeçmiş değil..
Dan neredeyse bugün de aynı noktada...

ali naci küçük ‏@nkucukk
Galatasaray Kulübü, Ahmet Çalık için Gençlerbirliği'ne bir fiyat verdi ve altını çizdi: " Bu paranın üzerine bir teklif daha yapmayacağız"

Ne düşünüyorsun bu konu hakkında r'taş @Alpay Asma

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

2016-2017

[TABLE="class: vk_tbl, width: 600"]
[TR="class: sol-tr-hstts"]
[TD][COLOR=#878787 !important]3
[/COLOR]
[/TD]
[TD][COLOR=#212121 !important][TABLE="class: _uQh"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]Galatasaray
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/COLOR]
[/TD]
[TD][COLOR=#212121 !important]
16​
[/COLOR]
[/TD]
10​
[/COLOR]
[/TD]
3​
[/COLOR]
[/TD]
3​
[/COLOR]
[/TD]
30​
[/COLOR]
[/TD]
16
[/COLOR]
[/TD]
14​
[/COLOR]
[/TD]
33​
[/COLOR]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: fixtures tbl-standing standing-type-0, width: 976"]
[TR="class: alt2 puan_row, bgcolor: #E7E77F"]
[TD="class: fixtures-number-border"]6[/TD]
[TD="class: td-team-name fixtures-border, align: left"]Galatasaray[/TD]
[TD="class: td-0"]34[/TD]
[TD="class: td-0"]13[/TD]
[TD="class: td-0"]12[/TD]
[TD="class: td-0"]9[/TD]
[TD="class: td-0"]69[/TD]
[TD="class: td-0"]49[/TD]
[TD="class: td-0"]+20[/TD]
[TD="class: td-0"]51

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ayrıca Denayer'in görece az ve sağ bek oynadığı ilk yarı da 23 gol, as stoper olduğu ikinci yarıda 26 gol yemişiz.

NOKTA

ali naci küçük ‏@nkucukk
Hatta Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın, Ahmet Çalık için istediği rakamı da 3 milyon euroya indirdiği bilgisi var bende

denayer anladı bızım romantik taraftarı buraya kapak atsam 5 yıl hayatım kurtulur vs gelmek istiyor

ali naci küçük ‏@nkucukk
Ancak Galatasaray'ın altını çizdiği bir nokta var: Acelemiz yok. Ara transfer dönemi yeni başladı. Biz son teklifimizi verdik, beklemedeyiz

Burda ben Podolski gelmemeli derken bugün elestirenler cok istemiyormuydu bu adami ya? Siz nasil iki yüzlü insanlarsiniz arkadas.. Biraz dürüst olun.

Simdi ayni kisiler cikip defolarindan bahsediyor. Hadi canim, simdi mi anladiniz Podolski'nin oyun icinde kayboldugunu. Keske öncesinde biraz Arsenal veya milli takim maclarini izleseydiniz.

Defolarından ben de bahsettim gelmeden önce. 2012'de bu halde değildi. Ondan sonra veteran gibi takılmaya başladı. Ama gelirse elimizde ki en net bitirici olur. Bu herifler bundan daha iyisini de zaten alamazlar dedim o gün.

Defolarından ben de bahsettim gelmeden önce. 2012'de bu halde değildi. Ondan sonra veteran gibi takılmaya başladı. Ama gelirse elimizde ki en net bitirici olur. Bu herifler bundan daha iyisini de zaten alamazlar dedim o gün.
E aynisini bende demisim iste. Ama forumun geneli neler yazdi ve bu defolarini yazanlara ne tepki verdi iyi hatirliyorum.
Ayrica buna ragmen sen benim defolarina görmedigimi ima ettin gibi.

Bu dursun da ne inatmis kardesim, ilhan baskan satmiyoruz diyor ve basin sozcu da kasamizda parayi gormeden sozlesme imzalamyiz diyor ama bizimkiler hala vazgecmiyorlar

Ne ahmet'mis be

Bir oyuncuyu eleştirmek onun gelmemesini istemekle aynısı mı

Sığır mantığa gel

Podolski kafasında futbolu bitirmiş sosyal medya bagımlısı birisidir o yüzden satılmalı

cavanda,serdar aziz,nigel deyong,josue,eren ve sinan gümüş gönderilmeli bunlar galatasaray ayarında oyuncu değiller.

290720160943397989662.webp

Bu adamdan top geçmez

Serkan Recber: Ben Galatasaray'in stoper transferi ile savunma sorunlarinin cözülecegini düsünmüyorum. Bu isim Ramos olsa bile degismez. Takim savunmasi konusunda ciddi sorunlari var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt