Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Ahmet Çalık ı 1.750.000 euro bonservis yıllık 700 000 euro ya alirlarsa vermemiz gereken tepki nedir.

Walla çok uykusuzum atla camdan deseniz atlarım.

Bi tepki söyleyin onu gösterelim, maksat tek ses olsun

Gol yemek = kötü stoperler düsüncesi disina cikmis o Serkan Recber kimse artik.

Ki bu dedigi de dogru, takimin her mac bunca pozisyon vermesi göz ardi edilemez. Bunun sadece stoperlerden kaynaklandigini ve yeni stoperler alininca degisecegini herseyin güllük gülistanlik olacagini düsünmüyorsunuzdur umarim.

tüh gene tıkırtı yok. sabahlara kadar manyak gibi transfer konusmaya gelmıstım halbukı

Jovetic nasıl biri arkadaşlar bizde iş yapar mı başlıgını acıp tartışsak mı?

Takımın takım savunması iyi değil, lakin bu gerçeği kullanıp sürekli kritik hatalar yaparak puan kaybettiren bir kazma herifi savunarak komik duruma düşüyor birileri

Gol yemek = kötü stoperler düsüncesi disina cikmis o Serkan Recber kimse artik.

Ki bu dedigi de dogru, takimin her mac bunca pozisyon vermesi göz ardi edilemez. Bunun sadece stoperlerden kaynaklandigini ve yeni stoperler alininca degisecegini herseyin güllük gülistanlik olacagini düsünmüyorsunuzdur umarim.
Düsünüyorlar ne yazik ki.

yav he he, senin yorumlarini alinti bile yapmiyorum o sekil yani, degmez good bye.

Madem sorun takım savunmasında stoperle alakasi yok chedjou iyi topcu o zaman rikeyi neden yaliyorsun. Takım savunmasınıdamı ben ögreteyim

Gol yeme nedenlerimizi sıralarsam

1. Ortasaha
2. Bekler ve stoperler

Bizim 1 tane bile adam gibi bekimiz de yok. Ortasaha da yok. Stoper de yok.

hakan balta stoper oynasin adam pozisyona bile girmiyor.
resmen stopersiz oynuyoruz son golleri resmen kafa gollerinden yemisiz alanyaya karsi bile.
hala stoper sorunumuz yok diyenler var neyse uzatmayacam.

hatta en fazla kafa golü yiyen biziz, her korner kabus gibi.

Son düzenleme:
kimsenin stoper alindigi zaman savunma sorunlarinin cozulecegi gibi ifadeler kullandigini sanmiyorum
yine kendi agendaniza uyacak sekilde cumle bukmeye baslamissiniz

Arkadaşlar gidin futbolu ögrenin hakan sinirleniyor onun ustun zekasına yetişmemiz bilgilerine erişmemiz icin egitim sart.

Kompakt bir takim degiliz, ilerideki adamlar cok statik kaliyor takim savunmasi anlaminda.

Zaten kac yildir takim savunmasi diye birsey yok ortada, mesela takimda Sabri diye bir beyinsiz var adam daha ne zaman nerede duracagini bilmiyor. Sirf bir tane oyuncu ile sinirli olsa bu sorun ne güzel ama kalmiyor, en az 4-5 tane böyle adam oluyor sahada yillardir.

Rakibini takip etmeyen mi ararsin, ikili mücadeleden kacan orta saha mi ararsin, savunmasi iyi denilen ama sonucta savunma anlaminda hic bir bok yapmayan Yasini mi ararsin, statik orta saha mi ararsin, gerizekali ve rakibini takip etmeyen stoper mi ararsin, 100 kere ileri cikip ama geri gelmeyip stoperleri zor durumda birakan sag bek mi ararsin.

Futbolda ne kadar negatif etken ararsan hepsi bizim takimda var.

Bizim takımda iyi diyebileceğin 2 mevki var şuanda. Kale ve sol açık. Diğer bölgeler leş oğlu leş.

kimsenin stoper alindigi zaman savunma sorunlarinin cozulecegi gibi ifadeler kullandigini sanmiyorum
yine kendi agendaniza uyacak sekilde cumle bukmeye baslamissiniz

aynen ya bos yere konu uzatmak kendini lüzümlü göstermek, sanki takim savunmamiz iyi diyen var.
ama stoperler düzelmeden savunmamiz tam isvicre peyniri gibi.

Transferi elzem olan bölgeler sırası ile

Sol stoper
Sağ bek
Sağ açık
Ön libero
Forvet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt