Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vida Ujfalusi etkisi yapar.
Alın işte...Ve geri yaşlan...

Osmanlıspor, QPR'ın Brezilyalı defansif orta saha oyuncusu Sandro ile görüşüyor. (Sky Sports)

Yazın transfer doneminde sporting lizbon'a gitmek uzereydi ama saglik kontrolunden gectikten sonra olumsuz rapor gelince vazgecmisler tekrar QPR'a dondu

Eger sakatlik sorunu yoksa ve osmanli bu oyuncuyu alirsa buyuk is yapmis olurlar

Osmanlıspor, QPR'ın Brezilyalı defansif orta saha oyuncusu Sandro ile görüşüyor. (Sky Sports)

Yazın transfer doneminde sporting lizbon'a gitmek uzereydi ama saglik kontrolunden gectikten sonra olumsuz rapor gelince vazgecmisler tekrar QPR'a dondu

Eger sakatlik sorunu yoksa ve osmanli bu oyuncuyu alirsa buyuk is yapmis olurlar
N'diaye zu Trabzonspor

H.o. diyebiliriz mi ?

Bruma, Sneijder ve Talisca ayni takimda hayal edemiyorum Türkiye Ligi icin.

Vida'nin boyu 1.84m olsada pozisyon bilgisi iyi, sert oynayan bir stoper ama 6.5m biraz fazla

Lucas Ontivero: "Nerede oynayacağım konusunda kesin bir şey yok. Galatasaray ile görüşeceğiz ve nasıl bir yol izleyeceğimizi göreceğiz."

Muhteşem bir dönem olucak inşallah. Hugo Rodrigues Narsingh güzel isimler dolaşıyor.

Lucas Ontivero:"Montreal beni almak istiyordu ama maaşımı da düşürmek istediler. Ben de kabul etmedim."

Kadro dışı bırakılan Yasin Öztekin, yönetimden özür diledi ve Riekerink’ten de kendisini affetmesi için ricada bulundu. (AMK Spor)

Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Aleix Vidal, Barcelona'nın Athletic Bilbao ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmadı.

Ali Naci'nin dediğine göre bu yönetim Ahmet Çalık için 3- 3,5 m € arası vermeye razı falan

Ve 2 stoper alınacak diyordu V.Hugo(En düşük 5 m € ) ve Ahmet Çalık (3,5 m €)

Vitor Hugo + A.Çalık için 8,5-9 m € vereceğine Vitor Hugo(5m €)+Vida(6 m €) için 11-12 m € falan öde uzun yıllar stoper sorunu yaşama

Adam gibi pazarlık yapsak bu fiyatlarda biraz düşüş bile olur. İnşallah şu ikiliyi alırlar ne diyim

Ahmet Çalık kim ya ona vereceğin paranın üstüne biraz daha koy daha kalitelisini al

Bu Ahmet Çalık ısrarı ne anlamıyorum.

Son düzenleme:
Yönetim, 2018'e kadar sözleşmesi bulunan Fernando Muslera ile 2021'e kadar sözleşme uzatmayı planlıyor. (Fanatik)

Las Palmas ve Deportivo La Coruna Westham'da forma sansi bulamayan Jonathan Calleri'yi kiralamak istiyormus

Adamlar işlerini biliyo

Valla reis Ujfa gittiğinden beri en büyük sorunumuz bu hava topları ve yandan gelen ortalar

Yandan gelen ortalarda rakibe vurdurduğun anda topu kalacinin yapabileceği pek birşey yok düşünsene adam 2 metre önünde bomboş durumda karşı karşıya kaleciyle

2 stoper'in uyumlu olacak ben Hugo-Serdar ikilisinden ümitliyim birbirini tamamlayabilirler

Serdar iyi bir stoper degil. Lig icin bile siritacak seviyede, Avrupa da hic olmaz.

Ertan Süzgün@ertansuzgun 42 dk.42 dakika önce
1) Vida için Kiev, 6.5 milyon Euro istiyor. Beşiktaş'ın düşündüğü rakamlar 4-4.5 milyon Euro. Aradaki fark konusunda iki takım da inatçı.

Ertan Süzgün
@ertansuzgun
37 dk.37 dakika önce

6) Galatasaray'da stoperde isimler geçiyor. Aldığım net bilgi Vida için Galatasaray da temastaymış. Menajerler arası görüşmeler yapılmış.

Keşke V.Hugo-Vida ikilisini alabilsek uzun yıllar stoperi götürür bu ikili

Ama Dursun Özbek kesin Ahmet Çalık ve Yalçın Ayhan ikilisini getirir :D

Reis düşünsene stoper tandeminde Vida-Hugo var
gelen her pozisyona :atess:
Arkalarında Muslera :oley:

Bunlar'ı düşünen biz :yeah::yeah::yeah::yeah:

8taş yedek olarak atınç ve rodolfodan daha iyi bir yedek peşinde.
Stoperleri belli marçelo ile tosiç.
Yedek için de fazla bütçe ayırmak işlerine gelnemiştir doğal olarak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt