Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C1VEWrsXUAAxqnc.jpg

Besiktas

Vida'yi begeniyoruz falan da adam sikeci.

Serdar iyi bir stoper degil. Lig icin bile siritacak seviyede, Avrupa da hic olmaz.

bence şuan geri kalan stoperlerimiz Semih-Hakan-Ched-Koray'ın çok çok önünde reis Serdar ha sakatlanmasaydı tek başına elinden geldiği kadar birşeyler yapıp defansı toplamaya çalışıyordu

Zaten avrupada iş yapabilecek 3 tane defans oyuncu sayabilirim ben bizim ligde 1)Kjær 2)Skrtel 3)Adriano geri kalanı deşer deşer geçerler CL'de filan

Bursaspor, Başakşehir ve Osmanlıspor; Yasin Öztekin'i transfer etmek için menajerler vasıtasıyla haber gönderdi. (Fanatik)

bence şuan geri kalan stoperlerimiz Semih-Hakan-Ched-Koray'ın çok çok önünde reis Serdar ha sakatlanmasaydı tek başına elinden geldiği kadar birşeyler yapıp defansı toplamaya çalışıyordu

Zaten avrupada iş yapabilecek 3 tane defans oyuncu sayabilirim ben bizim ligde 1)Kjær 2)Skrtel 3)Adriano geri kalanı deşer deşer geçerler CL'de filan

Senin görüsündür saygi duyarim ama bence cok abartiliyor Serdar, elimizdeki adamlardan öyle fersah fersah iyi diye bir algi var ama aralarinda o kadar da büyük fark yok.

Serdar Semihe Baltaya göre falan biraz daha sert bu zatne gözle görülen en öne cikan sey ama iyi bir stoper degil, hele öyle defansi toplayacak bir adam hic degil. Güven vermiyor bana ayni diger stoperlerimiz gibi.

Bursaspor, Başakşehir ve Osmanlıspor; Yasin Öztekin'i transfer etmek için menajerler vasıtasıyla haber gönderdi. (Fanatik)

Vay kurnazlar vay. Ulan bir tek siz akillisiniz zaten bu dünyada.

Biz oyuncularini istesek 5-6 Milyondan kapiyi acarlar namussuzlar ama bizim oyuncumuzu belese almak icin pusuda beklerler.

Baskan olsam hepsine bunu yapar avcunuzu yalayin derim.

avucunu-yala-capsi.jpeg

Garry Rodrigues 3m
Domagoj Vida 5.5m
Badou Ndiaye 2+Yasin

nasıl olurdu ?

Senin görüsündür saygi duyarim ama bence cok abartiliyor Serdar, elimizdeki adamlardan öyle fersah fersah iyi diye bir algi var ama aralarinda o kadar da büyük fark yok.

Serdar Semihe Baltaya göre falan biraz daha sert bu zatne gözle görülen en öne cikan sey ama iyi bir stoper degil, hele öyle defansi toplayacak bir adam hic degil. Güven vermiyor bana ayni diger stoperlerimiz gibi.

Gerçekten markaj pozisyon bilgisi olarak iyi sayılmaz Serdar gerçekten reis

Ama bizim ligde veya takımda iş yapabilecek defans için gerekli olan sert dalıyor basıyor hava toplarındada iyi sayılabilir benim için yeterli Serdar

Yanında bu Vitor Hugo gerçekten pozisyon bilgisi iyi hamleli hava toplarında etkili herşeyden önce öyle hayatta yan top filan bırakacak rakibine vurduracak bir topçu değil bunu bu kadar emin söylüyorum çünki mükemmel bir konsantrasyonu var Hugo'nun defans'ı toplayabilecek adam olur bana göre klasik brezilyalı olarakta beli dönüyor adamın öyle çok hızlı olmasada bizim stoperler gibi ağır hantal değil adamın beli dönüyor kıvrak dinamik birşey

Fenerbahce - Karavaev
Besiktas - Babel ve Mitrovic
Trabzonspor - Mas ve Pereira

Bizimkiler de acelemiz yok diyormus, aynen boyle devam gine son gunlere birakin...

Fenerbahce - Karavaev
Besiktas - Babel ve Mitrovic
Trabzonspor - Mas ve Pereira

Bizimkiler de acelemiz yok diyormus, aynen boyle devam gine son gunlere birakin...

Ersun yanal iyi takım kuracak varya Musa-Badou iddiaları filanda var tam kendi istediği oyuncular Mas-Pereira veya Musa Badou veya ellerindeki Onazi&Okay filan

Adam akıllı 2 kanat ve birer stoper&santrafor'da aldırırsa seneye Ersun Yanal iyi bir Trabzon izleriz bundan eminim

Ersun yanal iyi takım kuracak varya Musa-Badou iddiaları filanda var tam kendi istediği oyuncular Mas-Pereira veya Musa Badou veya ellerindeki Onazi&Okay filan

Adam akıllı 2 kanat ve birer stoper&santrafor'da aldırırsa seneye Ersun Yanal iyi bir Trabzon izleriz bundan eminim

Trabzon'a her gelen oyuncuya birseyler oluyor, iyi dedigimiz oyuncu sanki ayaklari baglanmis oncekisi gibi iyi oynamiyor, belki de taraftarin baskisindan boyledir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt